Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1833551 www.bgdnes.bg

Неустоими за секс със сгради (видео)

Секс със сгради?! В тази сфера профи са Дмитри Паранюшкин (31) и Диего Агуало (32). С необикновеното си изкуство те вече успяха да покорят една електроцентрала в Доломитите, Съдебна палата в Брюксел, вкараха и секс движения в руините на съветската военна база в латвийската Liepāja.

Следващата спирка на творците е Берлин, където ще събуят панталоните си, пише в. "Билд".

Реклама

Когато им хареса едно място, падат всички задръжки. Творците карат поръчани актьори да симулират познатите движения от любовния акт на всевъзможни неодушевени постройки.

На компютър двамата са монтирали вече секса върху телевизионната кула в Берлин. Тяхната работа е публикувана под името „The Humping Pact".

"Тялото има изключително много енергия. Затова е от значение да съчетаем голотата с нещата, които са неодушевени. Това създава потенциала да се върнеш отново на това впечатляващо място", разказва Дмитри Паранюшкин. По този начин дуото творци иска да събуди живота в германската столица.

Телевизионната кула е избрана, тъй като най-много от сградите в Берлин наподобяват формата на фалоса. Като символ е неудържим обект за творчество на Диего Агуало и колегата му, неведнъж изтъкват самите те.

"Местата трябва да са по възможност перверзни и дисфункционални, пишат на хоумпейджа си двамата. - Така напускаме фабриките, умиращите градове или неизползваните площи".

Реклама
Реклама
Реклама