Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1835698 www.bgdnes.bg

Даниела Горанова: Доган ме спаси от Кирил Йорданов

Даниела Горанова е първата съпруга на вече бившия кмет на Варна Кирил Йорданов. Горанова свързва живота си с Йорданов година след промените и само 4 лета по-късно бракът им приключва катастрофално.

Даниела разказва, че дори след раздялата им, Кирил Йорданов не спира да я тормози психически. Той дори й казва, че след развода няма да постигне нищо без него. Горанова споделя, че бившият кмет на Варна забранява на всички техни приятели да контактуват с нея. Йорданов започва да демонстрира лошо отношение, а тя започва да усеща на гърба си неговата отмъстителност.

Реклама

Есента на 2005 година Даниела Горанова е уволнена от поста си на Директор експлоатация на летище Варна. Тя твърди, че причината е именно Кирил Йорданов. Следва уволнението на баща й, Страхил Горанов, по онова време директор на болницата във Варна.

Даниела Горанова разказва, че по време на брака им, тя и бившият кмет на Варна  живеят в нейното жилище. След развода им по взаимно съгласие единственото, на което Йорданов държи е Даниела да не използва неговата фамилия.

Ръка на Даниела Горанова след развода подава бившият лидер на ДПС Ахмед Доган. Тя разказва, че Доган нееднократно е ставал свидетел на лошото отношение на Кирил Йорданов към нея. Той забелязва личните й качества извън "сянката" на бившия кмет на Варна и й дава шанс да се развива.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама