Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1835792 www.bgdnes.bg

Ева Лонгория еротично масажирана (18 снимки)

Еротичен масажист обгрижва отчаяната съпруга Ева Лонгория по време на престоя й в Рио де Жанейро.


Актрисата от испански произход е на почивка в бразилския мегаполис, където най-често се задържа на прочутия плаж Копакабана. Холивудската звезда, която нашумя с ролята си на суетна и богата бивша манекенка Габриел Солис в култовия телевизионен сериал, се отдаде изцяло на грижите на едрогабаритен местен мъжага, който старателно упражняваше практики за релакс върху крехките й стъпала. През останалото време бившата съпруга на НБА звездата Тони Паркър, която след два дни ще навърши 38 г., лениво се излежаваше на шезлонга, а от време на време с неохота ставаше, за да разпръсква сексапил сред плажуващите.
Дребничката и доста затлъстяла Ева в момента е необвързана, след като в началото на годината 26-годишният състезател по американски футбол от "Ню Йорк Джетс" Марк Санчез я разкара за нещо по-младо и по-апетитно. Затова и според слуховете тя не спира да се оглежда за своя рицар на бял кон и е уверена, че има огромен брой мъже, които биха искали да прекарат няколко нощи с нея. По време на престоя си в Рио Лонгория посетила известната статуя на Христос Спасителя, която се намира в близост до планината Корковадо.
"Да посетиш статуята на Христос Спасителя днес, в Рио... Толкова е красива, че ти стига един поглед, за да я запомниш!", споделя актрисата в социалната мрежа Туитър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама