Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1838042 www.bgdnes.bg

Явор Бахаров заби щерката на Фатик

 

По-малкият от братята Бахарови най-после намери заместничка на Луиза Григорова и не каква да е, а щерката на убития през 2003 г. подземен бос Фатик, красивата Александра Тюркмен, научи ексклузивно "България Днес". Прясно загаджената двойка от арт елита се показа публично на премиерата на "Разбивачът на сърца" с Калин Сърменов и Тони Минасян в Сатиричния театър.

 

Явката и Алекс, която е студентка в първи курс в НАТФИЗ, пристигнаха ухилени до уши и хванати за ръце, без да крият горещите си чувства от събраното накуп за събитието актьорско съсловие.
Бахаров, когото ще гледаме от 20 март по БНТ в сериала за спасяването на българските евреи "Недадените", най-накрая е излязъл от депресията, в която изпадна, след като се раздели с партньорката си от "Стъклен дом" Луиза Григорова.
Стъкленият Хари цяло лято бродеше сам и давеше любовната мъка в алкохол и опиати по черноморските плажове. Изгряващата звездичка на родните сериали не можеше да преживее, че любимата му Лу веднага го смени с бившия на Радина Кърджилова, диджея Стефан Иванов.

Реклама

Сега ситуацията се обърна на 180 градуса - Луиза обяви, че се е разделила със сина на кинолегендата Иван Иванов, а Явор е с нова роля в сериал и с ново гадже - най-недостъпната от студентките на Стефан Данаилов в новия му клас, съставен само от отрочета на неслучайни родители.


20-годишната Александра Тюркмен се откроява дори на този фон - милионерската наследница избра да учи актьорлък при Ламбо, след като две години се водеше модна дизайнерка в ултраскъпи колежи първо в Лондон, а после в Милано. За разлика от другите студенти на Мастера, дългокосата красавица е постоянно присъствие във ВИП заведенията на нощна София, а откакто се отдаде на артистичното поприще, движи в компаниите на сериалните звезди като студента в по-горен курс в НАТФИЗ Тодор Дърлянов (Тео в "7 часа разлика"), който й е близък приятел, Мариан Вълев и Снежана Макавеева от "Под прикритие".

 

Точно покрай тях дъщерята на Адриана Тюркмен се запознала първо с колегата им от поредицата Захари Бахаров, а после и с по-малкия му брат, който успял да я омае. Къдрокосият актьор коренно смени визията си, за да впечатли богаташката. Заради ролята си на млад националсоциалист от организацията на българската фашистка младеж "Бранник" в "Недадените" Явката острига прическата си в стил "глухарче" и приглади буйните си чорли с гел.

Привърженикът на легализирането на марихуаната вече не се носи като хипар и има много по-здравословен вид със стабилен загар, който е събрал по ски пистите. Промяната си заслужава заради щерката на Фатик, а Явор явно налита на богати мацки - бившата му Луиза също е дъщеря на модната шефка Ивет Григорова, а и изкарваше тлъсти хонорари като моделка по света, но не може да се сравни с богатството на Алекс.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама