Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1838088 www.bgdnes.bg

Звездите преследвани от контузии в "Денсинг старс"

Масово контузени играха в първото си тв участие звездите в "Денсинг старс". Някои от тях са с изкълчени глезени, други с разтегнати сухожилия, всички са с мускулна треска. Участниците са притеснени да не се потрошат особено след като Люси Иларионов вдигна високо кръвно по време на репетициите. Любимият режисьор на всички чалга певици е със свръхнаднормено тегло и усилените тренировки му дошли в повече.
В момента Люси тежи точно 155 кг. В началото на репетициите е 170 кг.
"В един момент осъзнах, че съм стигнал прекалено далеч. Тези 170 кг бяха опасни за здравето ми. Освен проблемите с кръвното се притеснявах и да не си докарам някой инфаркт", признава Люси Иларионов.

Режисьорът първоначално се колебае дали да приеме предизвикателството на ДДенсинг старсУ, но приема.
"Реших, че това е най-подходящият начин да се справя с проблема. Имам мотивация, а и чувствам, че целият екип на предаването и зрителите са с мен", споделя Иларионов. Проблемите обаче започват още с първите тренировки. Той на няколко пъти се сецва в кръста, а коленете не спират да го болят от натоварването. Вдига и кръвно.
Въпреки това Иларионов е категоричен, че няма да се откаже.

За учудване на публиката тромавият Люси затанцува като перце на дансинга. Той водеше партньорката си уверено, изпълняваше сложни стъпки, не я настъпи нито веднъж, даже я въртя около себе си. Вярно, че накрая устата му пресъхна и не можеше да обели и дума, но беше в много добра форма въпреки външния си вид. Тайната на режисьора се крие в неговото минало. Той е танцувал в няколко балета, носител е на много награди и е изгубил външния си чар, но не е изгубил навика да танцува.
Въпреки свръхтеглото си Люси не се оплаква от липса на обожателки. Изгряващите фолкпевици чакат на опашка за сърцето му с мечтата да станат известни. Последната му изгора е певицата от виетнамски произход Ани Хоанг.
"За една нощ я направих звезда", похвали се публично Люси със завоеванието си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама