Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1838150 www.bgdnes.bg

Слави с джип като на Бойко

Всички знаем колко силно Слави Трифонов недолюбва премиера в оставка Бойко Борисов. То не бяха нападки от шоуто му, то не бе чудо... Но всъщност Дългия копира Бойко Борисов! Има същия джип като на бившия кмет на София и се облича досущ като него. Каква ирония.



Единствено топпапараците на "България Днес" запечатаха в обективите си комичната прилика.
Джипът, който си делят Слави и Бойко, е една от най-известните разновидности на "Тойота". Естествено, и двете чудовищни машини са в черната гама. Моделът е от 2008 г., а параметрите му са повече от брутални - 5,7-литров двигател с 400 коня в него, 6 степени на скоростния лост, а ключ дори не е нужен за запалването - моторът стартира с бутон. Чудовището, което вози двамата едри мъже, е дълго 5 метра и широко 2.

Реклама


Цели 10 въздушни възглавници пазят возещите се от наранявания при евентуален сблъсък. Но все пак "Тойота"-та на Борисов е доста по-тунингована, но не със спойлери и грозни неонови лампи, а откъм сигурност. Цените на базовите модели започват от 160 хиляди лева и скачат в зависимост от екстрите - а такива, както познаваме Трифонов, със сигурност си е поръчал.

 

Бойко и Слави делят още - по принцип и двамата ги вози охраната им, но чат-пат се е случвало те сами да седнат и да шофират. Когато това се случи, задължително Борисов и Трифонов свалят прозорците си до долу и опират лакът на вратата. Стига да е топло времето, де.

 

 

Най-забавна е приликата на Дългия и премиера в оставка в дрехите им. Трифонов се изтъпанчи в черно от главата до петите преди дни - маратонки, панталон, фланела, слънчеви очила, всичко в тъмна окраска. Отгоре шоуменът е навлякъл черен кожен шлифер.

Изобщо външният му вид адски много наподобява този на Бойко Борисов по времето му на главсек на МВР. Тогава бъдещият премиер се носеше доста често в черно, като коженият шлифер бе неизменна част от одеждите му.
Дългия не за първи път копира нечий чужд моден аутфит. Преди две лета топпапараците на "България Днес" заснеха Дългия целият в бяло, точно както се носеше навремето покойният престъпен бос Жоро Илиев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама