Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/18383110 www.bgdnes.bg

Николета стопи 10 кила след раждането, тайната ще ви ИЗУМИ

  • Без тренировки
  • Намекна за предаване наесен

Николета Лозанова успя да стопи 10 кила след раждането само за 4 месеца. "След раждането отслабнах много бързо, но никога не съм спазвала никакви диети", сподели царицата на инфлуенсърките, която смята, че слабеенето се дължи на гена й. Сексбомбата дори отбеляза, че въобще не е тренирала, за да се върне във форма.

Реклама

Николета ни напомни, че тя е родила малката Борислава със секцио през март месец тази година. Дълго време плеймейтката криеше добрата новина, тъй като е имала лош спомен от миналото си раждане и отношението на медиите към него.

10 дни след появата на бял свят на Борислава Ни Ло сподели в социалните медии за епопеята около раждането, където разкри многото предизвикателства, през които е преминала бременността. "Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблемът, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури", споделя Николета, която не е могла да забременее 2 години. Впоследствие е успяла, след като отишла в болница в Истанбул.

В момента Николета се радва на здравата си дъщеричка, която расте със светкавична скорост. Източници на "България Днес" предават, че пловдивчанката не кърми малката. Вероятно това също й е помогнало да свали по-лесно килцата.

Снахата на Боби Михайлов направи още едно разкритие чрез намекване - ще има предаване с нея по Нова тв. "Съвсем скоро ще разберете. Ще има нещо много повече от интервю", каза плеймейтката. От месеци върлуват слухове, че Ники М, Николета и Валери Божинов ще са главни участници в предаване с името "Мечтите се сбъдват". Очаква се да се появи и бащата на Николай, бившият шеф на БФС Боби Михайлов.

Очакванията към шоуто са големи, защото освен всичко друго по план в него трябва да видим на живо и как Николета и Ники Михайлов вдигат сватба, както и всички приготовления за нея. Цялото суетене с избиране на рокли, костюми, торти, шаферки и всички свързани с това проблеми ще бъде детайлно проследено.

Четете още

Николета лъсна чисто гола след раждането

Николета лъсна чисто гола след раждането

Николета показа ренесансови гърди

Николета показа ренесансови гърди

Николета събира Ники М. и Божинов в ново риалити

Николета събира Ники М. и Божинов в ново риалити

Николета Лозанова иска да живее в Италия

Николета Лозанова иска да живее в Италия

Реклама
Реклама
Реклама