Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1848797 www.bgdnes.bg

Хайди Клум в най-сексуалната реклама

Топмодел се олигави с хамбургер и вдигна на бой феминистките.

Хайди Клум се снима разголена в провокативна реклама на американска верига за бързо хранене, разкри таблоидът "Дейли мейл". Клипът отприщи буря от коментари - и докато за едни е супер възбуждащ, за други е най-сексистката пропаганда в новата история на САЩ.

39-годишната блондинка нагъва гигантски бургер и омазва устата си с кетчуп. После съблазнява млад мъж.

Реклама


Хайди пъха сандвича в устата на младежа, а той загубва ума и дума. Сценката е реплика на класическия момент от комедийната драма от 1967 година "Абсолвентът" с Дъстин Хофман.

Феновете на русата германка вече обявиха клипа за най-горещата реклама. Няколко феминистични организации обаче нададоха вой до небесата с упрека, че примитивният сексапил само подчертава подчинената роля на дамите в консуматорския свят.


Самата манекенка каза, че намира видеото за забавно и не смята, че обижда жените. От творческата агенция, автор на рекламата, също отхвърлят обвиненията в сексизъм.
Бургерите от веригата "Карлс джуниър" отдавна залагат на хубавици. За тях са се снимали мацки като Ким Кардашиян и Кейт Ъптън.

Хайди явно е избрана заради привързаността си към бързата храна. Клум не се лишава от пържени картофки и хамбургери, въпреки че не са полезни и бъкат от калории. "Обичам фастфууд", признава бившата съпруга на рапъра Сийл. Но все пак компенсира мазнините с редовна употреба на салати и много фитнес.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама