Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1850736 www.bgdnes.bg

Инцидент с Капка Георгиева преди Dancing Stars

Капка Георгиева, бившата Сидерова, участва тази вечер в Dancing Stars по Нова телевизия, въпреки че по-рано беше съобщено, че тя е претърпяла инцидент, за който информира нейният партньор в предаването Георги. Това предизвика много коментари.

Във фейсбук страницата на Dancing Stars веднага се появиха въпроси за състоянието на Капка Георгиева. В последствие обаче се разбра, че причината е контузия.

Реклама

Радослав Еманоилов веднага попита: Дека е Капка? :D
Администраторът Dancing Stars Bulgaria пък побърза да успокои феновете: Контузила се е.

Радослав Еманоилов: Ааааа, защото казаха тежък инцидент и затова! Помислих, че някаква катастрофа или нещо толкова лошо! Ще и мине, ако се е спънала някъде.... ;)

Александър Николов пък каза: Беше при Кеворкян вчера и се е спънала по стъпалата на Нова тв. :) :) :)

Не разбрах кой е от участниците се е контузил?, отново попита Nedko Rusanov, а Dancing Stars Bulgaria повтори: За съжаление Капка Георгиева се е контузила.

Малко по-късно Капка се появи и изигра танца си с помощта на инжекции в контузеното си коляно. Тя получи и висока оценка 26 от 40 точки.

„Благодаря, че оценихте усилието", каза Капка и продължи: „Нямам думи. Ние бяхме репетирали много танца и той стана перфектен, но ето случи се това с коленете. Георги пък се закани, че няма да се изложат занапред. Журито коментира, че направеното от Капка е истински подвиг.

Реклама
Реклама
Реклама