Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1851594 www.bgdnes.bg

Не съм профукал милионите!

Пернишкият тото милионер Росен Русимов още няма достъп до по-голямата част от парите, които спечели, но това изобщо не се отразява на отличното му настроение.
На 19 ноември миналата година Русимов спечели 4 736 303 лв., след като позна шестте числа от второ теглене на играта 6 от 49.
Веднага след това данъчните започнаха проверка срещу Русимов за неплатени налози и блокираха около половината от сумата.
"Парите ми са на възможно най-сигурното място - в банка под запора на данъчните", разказва пред "България Днес" Росен Русимов.
Част от останалата сума, която е над 2 милиона лева, късметлията е инвестирал в бизнеса си. Заедно със съдружника си Ангел Христов Русимов ръководи пернишкото предприятие „Централна ремонтна база“. Има солидни позиции и в минния бизнес. Очакванията му са, че ако всичко е наред, инвестициите му ще се изплатят за около година-две.
"Прочетох, че съм фалирал, че съм изиграл всичко на комар, че не излизам от президентския апартамент на луксозен хотел в Сандански - казва Русимов. - Това са пълни глупости, но изобщо не ме интересува кой какво говори за мен. Живея си живота така, както е било винаги. Естествено, че съм дал заеми на закъсали приятели. Ще ми ги върнат тогава, когото могат. Ако не ми ги върнат - здраве да е. Пари се изкарват, те не са най-важното."
В момента данъчните продължават проверката на Русимов. Тя беше удължена за изясняване на всички факти.
"Нямам никакви притеснения и знам, че в крайна сметка всичко ще се реши в моя полза", убеден е късметлията от Перник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама