Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1852078 www.bgdnes.bg

Богата и засукана бургазлийка разбуни Русия

Mадата и сексапилна българка на име Марта Георгиева-Соболевска само за броени дни стана едно от най-известните момичета в Русия. Това се случи, след като засуканата нашенка наскоро влезе в тамошната версия на риалити формата "Биг Брадър", при братушките наречен "Дом-2".
Тайнствената мадама, за която се знае съвсем малко, а и то не е сигурно, успя да възбуди до краен предел любопитството на многомилионната публика и да разбуни страстите около собствената си личност. За нея вече се носят направо фантастични слухове.
В Къщата тя стана най-важната част от любовен триъгълник, което допълнително наля масло в огъня на клюките и догадките около мистериозната хубавица. Рейтингите на предаването скочиха като полудели, зрители и продуценти са доволни и любопитни.


На всичко отгоре из необятната страна се заговори, че
23-годишното
момиче е
приказно богато
Приказките, като за Харун-ал-Рашид, тръгнаха от това, че кара ултрамодерния автомобил Porsche Panamera 4s., чиято цена беше веднага изчислена - 5.5 милиона рубли. Сдобила се с колата през миналата година, вероятно като сватбен подарък, ако изобщо е омъжена. И това не е много сигурно. Сега звярът е паркиран в гаражите до Къщата, където тече риалити форматът "Дом-2". Предишната й кола пък била унищожена вандалски от феновете на московския футболен отбор "Спартак". Според слуховете това станало така: през пролетта на миналата година Марта хапвала в известен московски ресторант със своя близка приятелка и обсъждали последните клюки. Неочаквано и без никаква видима причина към паркираното й наблизо Porsche 911 Turbo се юрнала агитка от ултрасите на клуба, които потрошили возилото с железни прътове. Затова се наложило Марта бързо да получи ново, още по-модерно и скъпо. От кого, също не е много ясно.
В интернет за нула време се появиха десетки нейни еротични снимки, както от преди влизането в Къщата, така и от живота й там. Най-интересният кадър обаче е този на личните й документи. На тях пише, че е родена на 22 юли 1989 г. в Бургас под името Марта Георгиева.
В риалитито тя призна, че има много сериозен собствен бизнес и върти магазин за дизайнерски дрехи, от които изкарвала поне 3000 евро месечно.
Според слуховете, плъзнали моментално из виртуалното пространство, хубавицата и семейството й са се преместили в Русия от Източна Германия. Появиха се и такива, които я обвиняват във всички земни грехове. Например дама, представяща се като Валентина Сидорова, твърди в нета, че я познава отлично. Марта от години била
златотърсачка,
която омайва
богати мъже
Вече имала зад гърба си цели четири аборта и безброй авантюри със състоятелни бизнесмени. Жената признава, че не я обича, защото навремето българката прелъстила гаджето й, използвала го и го зарязала. Твърди се също, че бургазлийката е омъжена за син на олигарх. Съпругът се казвал Леонид Викторович, роден през 1983 в Дрезден. Двамата вдигнали пищна сватба преди около година.
Знае се, че Марта пее романтични песни в дуета "Монако" заедно с приятелката си Алена Калинина, като продуцент им е небезизвестният Виктор Дробиш. Затова се предполага, че участието й в риалити формата цели гръмовен пиар на формацията. Ако е така, плановете са преизпълнени. Марта се пробвала с променлив успех и на модния подиум в Русия. Тя е участвала в проекта "Ти си супермодел" през 2007 г., но не могла да го спечели. На конкурса "Мис Москва" обаче станала трета подгласничка.
В риалити формата хубавицата флиртува смело със съквартирантите Евгений Кузин и Михаил Терьохин, който пък е бивше гадже на водещата на шоуто Ксения Бородин. Двамата мъжаги се борят като богатири за сърцето на българката. Терьохин дори и шепнел на ушенце да избягат заедно през девет планини в десета, но бил отрязан като кисела краставица. Зрителите го подозират, че ламти за парите й.
Родителите на Марта, по нейните разкази пред съквартирантите, изключително много й помогнали за старта в бизнеса и живота, но сега тя станала напълно финансово независима. Появиха се и информации, че след завършване на училище Марта е записана като студентка в частния "Институт за индустрия и услуги". В това учебно заведение има точно три специалности: туризъм, хотелиерско дело и мениджмънт. Не се уточнява коя от тях е избрала.

Светлин МОНОВ, "Жълт Труд"

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама