Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1855932 www.bgdnes.bg

Яна и Петко нонстоп заедно

Първата любовна интрига в "Денсинг старс" съвсем се заплете. Плейбоят Петко Димитров и партньорката му Яна Акимова прекарват цялото си време заедно дори когато не са репетиции.
Нищо лошо на пръв поглед, но фаталната Яна е официално гадже на певеца Орлин Павлов.
Двамата се забиха в първия сезон на танцувалното шоу, а заради Орльо Яна заряза тогавашния си дългогодишен приятел.
Сега сценарият се повтаря. Яна и Петко са най-страстната двойка на сцена. Още с първото си изпълнение те се превърнаха в любимци на публиката. Журито на няколко пъти изтъкна "невероятната химия", която има между тях.
Дуетът репетира неуморно от сутрин до вечер. Заради предаването Петко се отказа от бохемския си начин на живот. Вече не може да бъде видян вечер в столичните барове, защото сутрин става рано.


Самите Яна и Петко засега нямат нищо против да се шуми около техния флирт. Дори пред камерите те казаха, че всяка сутрин закусват заедно. Дали е така или не, те си знаят. Колегите им в шоуто обаче забелязват, че двамата идват заедно на репетиции. Петко вози в мощния си джип партньорката си, потят се здраво часове наред насаме и след това отпрашват в неизвестна посока. Приятелите вече одумват Димитров, че изпълнява всякакви прищявки на танцьорката. Самата Яна пък се подвизава редовно в дискотеката на Петко и дори направи реклама на заведението.
Професионалните танцьори в шоуто пък не спират да клюкарстват по Яна.
"Започнала е да се държи като примадона. Повярва си много, че е най-красива и затова продуцентите я слагат в дует с най-готините мъже. Тя няма нищо против и съвсем свободно флиртува с Петко. Това всички го виждат" - тръбят злите езици.
Досега Орлин не знаеше какво се случва на родна земя, защото е в САЩ. Като се прибере обаче, едва ли ще му е приятно, че цялата държава го беляза като рогоносец.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама