Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1855971 www.bgdnes.bg

Депутат пазарува дрехи втора употреба

41-вият парламент вече е в историята, а повечето от доскорошните депутати са безработни. Солидните бизнесмени във властта не са финансово притеснени, но не всички са спестявали от закуски.
Така например депутатът Георги Терзийски направи ревизия на финансите си след края на властта. Предвидливо той започна да пести от дрехи.


Папараците на "България Днес" забелязаха Терзийски да си пазарува в магазин втора употреба. Вече не му трябват скъпи костюми за важни срещи и може да се разхожда по улиците на родния Габрово с евтин панталон, купен на килограм. Терзийски влезе в магазина спортно облечен и с маратонки. Близо половин час вече бившият депутат разглежда внимателно стоката. Първо се спря пред мъжките дънки и блузи. След това огледа щанда за спални атрибути втора ръка. Терзийски дори звънна по телефона, вероятно за консултация дали да купи стари чаршафи или не.

Реклама

 

Гласът в слушалката обаче го разколеба и той бързо се махна от коша с бельо. След още няколко кръгчета на помещението Георги си тръгва видимо недоволен, че не намери нищо по вкуса си.
Парламентът определено ще липсва на Терзийски и той го показа публично. В последните си работни дни като народен представител Георги използва момента да се щракне за спомен на парламентарната трибуна. Кадрите как позира пред обектива на колегата си Дарин Матов се превърнаха в истински хит в интернет.


Снимката му мълниеносно бе разпространена в социалните медии. Под нея коментатори хапливо заядоха депутата, че не са го виждали никога, защото не е ходил в на работа и не се е изказвал.  
Самият Терзийски бе избран като депутат от партията на Яне Янев, но не след дълго стана независим народен представител. От парламентарната трибуна той поиска да се присъедини към Коалиция за България, защото споделял идеите им. В момента Терзийски се надява да попадне в листите на социалистите и да не му се налага да си купува евтини дрехи.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама