Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1856287 www.bgdnes.bg

Любо Нейков радва деца с пицикато

Любо Нейков ще придобие тежест и в класическата музика. Тарторът на комиците ще сложи фрак и папийонка, за да води част от концертите на братовчедите Веско Пантелеев-Ешкенази и Максим Ешкенази от серията "Фортисимо клас".

Ешкенази ще изнесат концерти пред над 4000 деца в София и страната. Специален гост на събитията е световната ни шампионка по бийтбокс Адриана Николова - Печенката.

Първият концерт ще бъде случи в Разград на 20 март, където Разградска филхармония "Проф. Димитър Ненов" и солистът Чавдар Вълков (цигулка) ще изпълнят класически произведения от Вивалди, Бах и Бетовен, така и разпознаваеми теми от игри като Angry Bird и любими филми като от Star Wars до Spiderman. Водещ на първия концерт е Виктор Николаев от Би Ти Ви.

Реклама

Следващата спирка от турнето на "Фортисимо клас" е Стара Загора. Там н 22 март микрофонът на конферансието е поверен на актьора Стефан Рядков от "Пълна лудница". Ще им партнира Държавна опера Стара Загора.

Зала "България" в София на 27 март ще се изпълни с деца, които ще бъдат разсмивани от Любо Нейков. Актьорът смята да демонстрира що е пицикато.

Водещата от Би Ти Ви Ани Цолова ще води спектакъла на "Форисимо клас" в Плевен на 28 март.

Директор на серията концерти е цигуларят Хари Ешкенази - брат на Максим и първи братовчед на Веско Пантелеев-Ешкенази.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама