Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1857050 www.bgdnes.bg

Мишо Шамара разиграва циркове в Пловдив

Рап изпълнителят от Варна Мишо Шамара незнайно защо и неочаквано се появи в Пловдив. Неканен от никого, но настървен до мозъка на костите си, Шамара зае войнствена позиция пред ОбС, където в момента заседават съветниците и се обяви срещу затварянето на Белодробна болница.


Той изказа съпричастност с протеста на 50-ната медици, които с събраха да изразят недоволството си срещу ликвидирането на лечебницата. Не може да се затвори единствената в Южна България болница, където се лекуват инфекциозни зарази.

Реклама

Долу Тотев, разкрещя се Шамара при идването на съветниците и единия заместник-кмет. Медиците го изгледаха стреснато, защото хората в бели престилки не искат детронацията на градоначалника, а решаване на проблема им.

"Хората се борят да запазят работата си, този в ролята на какъв се меси и говори от тяхно име", възмутиха се медицински сестри.

Седем души се самозапалиха, а вие нехаете, крещеше певецът, известен с прозвището Биг Ша. Той гордо разходи тениска с надпис „Ние сме българи, продадени от политиците", на която има и изображение на самозапалилия се Пламен от Варна.

Днес протестиращите чакат кмета и Розалин Петков, финансовият заместник-кмет, който внесе предложението.

"Болницата ще се затвори, защото има над 3,5 милиона лева дългове. Нерентабилно е тя да съществува. 35 легла ще бъдат преместени в „Свети Георги", там ще се приемат пациентите на Белодробна", коментира Розалин Петков.

Реклама
Реклама
Реклама