Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1857504 www.bgdnes.bg

Скандалната Калинка се завърна

Скандалната шефка на фонд "Земеделие" Калина Илиева, която преди години се озова на висш държавен пост с фалшива диплома за завършено образование, отново изпълзя. В последната седмица злополучната дама е забелязана отново в Министерството на земеделието, където се опитва да възвърне загубените си позиции.

Миналата сряда Илиева е посетила ведомството, носейк някакви папки под мишница. Тя имала среща с един от главните инспектори в министерството.

Реклама

Калинка се готвела за реабилитация и се заканила да направи скандални разкрития за злоупотреби във фонд "Земеделие". Настоявала и за среща с новия министър, но той категорично отказвал да я приеме.

Калинка Илиева гравитирала и около различни лобита на БСП и партията на Кунева. Тя се опитвала да сключи споразумение - предоставя папки с информация и сигнали за злоупотреби, но при евентуално ново управление я възстановяват на поста.

След като преди 2 години гръмна скандалът с купената й немска диплома, Калина Илиева роди и избяга от България. За известно време пишман чиновничката се спотаи в Холандия с приятеля си, който е баща на детето й. След падането на правителството обаче отново си е у нас с надеждата пак да намери път към властта. За финансовото й благополучие сега се грижел баща й.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама