Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1857627 www.bgdnes.bg

Сашка не щяла Ласкин за мъж

Когато преди 6 години поемала последните си глътки въздух, Пепа Николова имала едно голямо желание - дъщеря й да си намери опора в живота. След като самата тя не случила на мъж, с когото да създаде семейство, умиращата актриса силно се надявала, че Алекс няма да последва съдбата й на самотница.

Случайно или не, надеждите на Пепа били свързани именно с Иван Ласкин, който днес й се води зет. Макар по онова време двамата да не гледали на себе си като роднини, Николова много симпатизирала на актьора. В последните й месеци той не спирал да звъни в дома й, за да се информира за състоянието й и да предлага помощта си. Точно това се оказало основната причина да се събере с Александра Сърчаджиева.

Реклама

Водещата на "Денсинг старс" се сближила с бащата на дъщеря си в "Театъра на армията". Тогава Алекс била в трети курс и имала общ сценичен ангажимент с Иван. Двамата участвали в постановката "Без контрол" на Нона Йотова и макар да нямали много общи реплики, химията помежду им се усещала.

Първоначално Александра почти не общувала с Ласкин. Понякога се разминавала с него зад кулисите, без дори да го поздрави. Отношението обаче се променило, когато се разбрала тежката диагноза на Пепа Николова. Тогава Иван започнал да демонстрира солидарност към колежката си. Той бил сред първите, които безкористно й предложили своята помощ.

Когато Пепа Николова лежала на смъртния си одър, Александра затвърдила доброто си впечатление за Ласкин. Още веднъж той й се издигнал в очите на поклонението пред тленните останки на майка й. Там, над ковчега, актьорът дал клетва винаги да се грижи за Сашка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама