Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1858062 www.bgdnes.bg

Мис Футбол Тереза Райкова: Всички национали са готини

Мис Национален отбор футбол Тереза Райкова продължава да носи късмет на момчетата на Любо Пенев. Красавицата няма никакви съмнения в победата срещу Малта и вече крои планове за пътуване до Бразилия за световното първенство догодина. Заради лишаването от домакинство Тереза няма да може да вика за отбора от трибуните, но все пак намери начин да подкрепи националите преди двубоя. Мис Футбол засне предизвикателна фотосесия пред обектива на Георги Неделчев.  
"Съжалявам, че няма да мога да съм на мача, но и без мен момчетата ще бият - каза Тереза пред "България Днес". - Сигурна съм, че ще завършим на второ място в групата и ще стигнем до световното. Момчетата играят много добре. Има много хора, които казват: Абе, остави ги тези смотаняци, те нищо не играят. Но след идването на Любо Пенев това изобщо не е така. Според мен той е страхотен треньор, създал е супердисциплина, а играчите отиват с желание на тренировка. Имаме голямо бъдеще. За световното в Бразилия със сигурност ще съм на линия."
Тереза спазва дистанция, не иска да разсейва играчите от отбора и да предизвиква гнева на половинките на футболистите. 
"Не е хубаво да се сближавам прекалено с отбора - смята Тереза. - Най-важно е феновете да ме приемат добре, това е моята работа. Иначе всичките национали са хубави. Отборът ни е от млади и готини играчи. В предишните отбори никой не ми харесваше, а сега всички са симпатични. Моят приятел не ме ревнува, само не иска да се снимам много разголена. Той е голям футболен фен и има брат близнак, приличат си дори повече от Георги и Илия Миланови. Но аз успявам да си позная гаджето."
Късметът, който носи Тереза на отбора, бе оценен дори от президента на БФС Борислав Михайлов. "След един мач Боби ми каза: ДОткакто си имаме талисман, нямаме загубаУ - разказва Тереза. - Стана ми много приятно, явно наистина нося късмет на момчетата."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама