Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1858533 www.bgdnes.bg

Миглена Ангелова пак влюбена

Водещата Миглена Ангелова отново е лудо влюбена.


Журналистката, която има зад гърба си четири брака, доказа, че никога не е късно за нова любов.  Телевизионерката се появи сияеща от щастие с  приятеля си на парти по случай 9-ия рожден ден на предаването „Горещо“. Непоклатимата Венета Райкова духна свещичките на тортата пред 200 гости в столичен клуб.


Ангелова и любимият й цяла вечер не се отделяха един от друг. Кавалерът нежно прегръщаше журналистката, а тя му отвръщаше със страстни погледи.
Самата Ангелова не крие, че не се притеснява от пета сватба.

Реклама


„За мен сватбите никога не са били самоцел, просто така се е случвало в живота ми. Но ако човекът до мен иска това, бих се омъжила отново. Това обаче са лични работи, които се научих да не обсъждам публично“, категорична е Ангелова.


Миглена  и любимият й не бяха единствената влюбена двойка на партито. Лидерът на РЗС пристигна със съпругата си Галя и отрекоха слуховете, че вече не са заедно. Двамата дори признаха пред „България Днес“, че работят за бебе.


За разлика от щастливо обвързаните, на пищния купон  имаше и самотни души. Бившата половинка на Веселин Маринов – Цветанка, уважи рождения ден, въпреки че след развода рядко се появява на светски събития. Тя прекара вечерта в женска компания заедно с водещите на Нова телевизия Ива Софиянска и Никол Станкулова.

 

Реклама
Реклама