Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1858598 www.bgdnes.bg

Такива "Купонджийки" не сте виждали

Брит, Кенди, Коти и Фейт. Четири приятелки от гимназията, които живеят в колежанско общежитие и не искат нищо друго, освен да се забъркат с Големите пари и Големите играчи. Вместо това падат с главата надолу в Големите лайна, с извинение.
Така най-бързо може да се опише новият филм по кината у нас - "Купонджийки". Лентата, която тръгва днес, е режисирана от Хармъни Корин. Той е роден през 1973 година и прояви таланта си още на 19-годишна възраст, когато написа сценария на култовия "Хлапета" за банда младежи от Ню Йорк, отдали се на опасни пороци като дрога, безразборен секс и СПИН.


Доста прилича на "Купонджийки", но всъщност са много различни. Този път сивите улици на Ню Йорк са сменени със слънчевите плажове на Калифорния, а главните герои са от женски пол. Те са далеч по-деградирали и деволюирали от пичовете в "Хлапета".
След като обират ресторант за бързо хранене, четирите мацки, сред които Селена Гомес и Ванеса Хъджинс (децата в момента полудяват по тях), отиват на така мечтаната пролетна ваканция. Марихуана, кокаин, водка и здрав секс - и така от сутринта до вечерта. Арестуват ги, но гаранцията им е платена от Извънземното, местен бандюга с плитки, татуси и платинени зъби. Тук в роля е Джеймс Франко, който последно си отряза ръката в създадения по действителен случай "127 часа" на Дани Бойл. Франко се справя повече от блестящо с долния си образ.
Той вербува мацките и започва поредица от брутално заснети обири. Насилието е повече от страхотно, стига да сте над 16 години и да не сте със слаби нерви. Ще се насладите и на голота, и то бая. Средно през 45 секунди на екрана подскачат цици в близък план - силиконови, естествени, големи, малки, бели, черни... На задниците също е обърнато специално внимание.
Най-хубавото на "Купонджийки" е, че осмива и осъжда поведението на главните герои. Стига зрителят да не е проблемен тийнейджър или човек, претърпял лоботомия, всеки ще разбере, че "Купонджийки"-те са лошите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама