Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1859850 www.bgdnes.bg

Люси: Напуснах театъра заради Сашо Морфов

Людмил Иларионов - Люси е най-известният режисьор на фолк клипове. Получавал е награди за режисьор на годината повече от 10 пъти. Завършил е НАТФИЗ в класа на Крикор Азарян и Тодор Колев. Записва песни с хитовата момчешка група "Ъп-Даун", има издадени албуми за "БМК" и "Пайнер".

Сега Люси е част от звездите, които танцуват за победата в предаването "Денсинг старс". Режисьорът споделя, че останал шокиран, когато го поканили да се включи и дори си мислел, че искат да бъде част от журито, а не от танцьорите. Той смята, че участието му в предаването ще му е от полза за изграждане на хранителен режим и ще е първата крачка в борбата с килограмите. Люси е амбициран да продължи максимално напред.

Реклама

Режисьорът казва, че е качил килограми, след като е прекъснал кариерата си на певец и престанал да се забавлява. Започнал да снима клипове и да се заседява. Няма здравословен проблем и се чувства добре. 

Люси е разведен, но щастливо обвързан с младата фолкпевица Ани Хоанг. За нея режисьорът казва, че е най-хубавото гадже, което е имал. Прави му изненади и романтични подаръци. Двамата дори искат да имат деца, но изчакват, тъй като кариерата на Ани е в подем.

Режисьорът е бил доста перспективен и обещаващ актьор. Като основна причината да напусне театъра той посочва липсата на възвращаемост. След като завършва НАТФИЗ е поканен за ролята на Ромео в Народния театър редом с Юлиан Вергов, Димитър Рачков, Владо Карамазов, Захари Бахаров. Люси се осмелява да зададе на Сашо Морфов въпроса какво ще е възнаграждението му и остава разочарован, че ще взима по 20 лева на представление за 4 постановки в месеца. Сума, която не покрива и наема на младия актьор.

Това е причината той да се насочи към по-доходоносни начинания в сферата на попфолка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама