Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1860509 www.bgdnes.bg

Деян Неделчев: В казармата ми счупиха носа

Деян Неделчев е един от участниците в новото риалити "Къртицата", което стартира този понеделник по ТВ7. Певецът също като останалите играчи бе до последно в бойна готовност, тъй като по договор трябва да пристигне незабавно, веднага щом го повикат, а точен час не му е съобщен. Това може да стане и от улицата, с което адреналинът още преди старта на самото предаване е на максимум.

Певецът споделя, че е поканен за участие в шоуто изненадващо и приел, защото му е предложен приличен хонорар. Според него Иван и Андрей го оценяват най-адекватно досега от всички български медии.

Реклама

Деян споделя, че не познава никой от участниците в риалити формата, с които му предстои да съжителства 3 месеца. Певецът казва, че не е знаел коя е Николета Лозанова, нито пък Емануела, с която се срещнали на снимките на новото предаване на Слави Трифонов "Младост 5". Той бил поканен за участие в шоуто, но почувствал, че не му е там мястото и напуснал без конфликти. Неделчев коментира, че не смята да се кара или заяжда с Азис, който също е сред участниците в "Къртицата", тъй като няма допирни точки с него. Чувал бил само, че е купонджия.

Деян Неделчев казва, че влиза в шоуто, за да се забавлява и да забавлява хората и ще се представи такъв, какъвто е - открит, юрнат и позитивен. Споделя, че може да готви, не е претенциозен и не хърка, освен ако не е заспал притискайки носа си, тъй като е чупен.

В казармата млад войник чупи носа на Икебаната от завист. Деян Неделчев и Пламен Велинов били в оркестъра на поделението и спяли до късно след банкети, докато младите войници ставали в 5 без 10 за физзарядка. Това докарало на Деян гнева на един от тях, който си отмъстил за привилегиите на Икебаната покрай оркестъра.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама