Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/1926888 www.bgdnes.bg

Извънземни пишат от Царичина

"Душата ти е много стара и ние се познаваме на едно по-друго ниво. Знай, че усещанията, които имаш, са верни и нито за миг не си се самозалъгвал. Знаем, че когато си в това човешко тяло, е трудно да вярваш напълно на своите усещания. Само за миг си спомни чувството на щастие, когато се срещнахме за първи път. Ние никого не избираме, просто наблюдаваме кой действително ще повярва."
Това са само част от нещата, които твърди, че са им казали извънземни от Царичина Ивомир Димчев и колегата му Руслан Селенов. Двамата получават знаци къде да отидат, след което започват да записват посланията на зелените човечета. Контактьорът издател на Джон Кехоу - Ивомир Димчев, който е главният проводник с извънземните, твърди, че след като му диктуват, те му помагат и да разчете написаното, защото е на непонятен език.


"Да, този път не само диктуваха своите йероглифи, но и помогнаха да бъдат дешифрирани. Посланията им са смайващи с информацията, която съдържат за тях самите, за планетата им и за хората на Земята, заяви Ивомир. Той заедно с колегата си, 25-годишния Руслан Селенов от Смолян, преди месеци започват да записват думите на извънземните.
Всичко започва, след като Руслан присъства на лекция по теория на когиталността, която изнася Ивомир Димчев. Чрез нея става по-лесното възприемаме на посланията от Космоса. Теорията твърди и доказва, че всичко във Вселената е мислещо. Мислят дори дърветата, камъните, цветята, твърди Ивомир. Той е човекът, заради когото популярният писател Джон Кехоу дойде два пъти в България, за да изнесе лекции за силата на подсъзнанието.  
"Позната на майка ми постоянно повтаряше, че имала информация за мен", започва разказа си Руслан Селенов. Някакви същества непременно искали да ми кажат нещо. Не й вярвах, даже й се присмивах. Все пак нещо ми казваше, че е добре да видя за какво става дума. Когато се срещнахме, тя ми гледа на кафе. През цялото време гласът й беше странен - сякаш някой друг говореше чрез нея - продължава младият мъж. - Каза ми, че след 73 дни трябва да отида в Царичина, защото там ще получа важна информация. Даже не бях чувал за това място, но нещо ме теглеше натам. С майка ми решихме да отидем. Нощувахме на един хълм, защото така ни беше казано. На място нарисувах картина, след което започнах да изписвам и първите символи. Усещането беше уникално. Вярвам, че не случайно съм изучавал теория на когиталността (от латинското cogito - означава мисловност в общ, глобален план – бел. авт.) и че тя е причината за привличането ми към Царичина."

Реклама


За една година Руслан изписва над 1200 страници  с йероглифи и странни схеми, които двамата с Ивомир разшифроват. Докато пише, има различни преживявания. Без да разбира смисъла на знаците, в някои моменти се натъжава и плаче, в други се смее. Понякога ръката му се движи страшно бързо и не я усеща, започва да говори на друг език или да повтаря едно и също в продължение на 5 мин., без да може да спре. Случва се да усеща чуждо присъствие в стаята си и да му става студено. Електрическите крушки около него изгарят постоянно. А цветето на прозореца му винаги изправя листата си нагоре, докато той пише.
Извънземните обясняват на Руслан, че са от планетата Неутриния, заплашена от унищожение. В Царичина са четирима - Андрагон, Симуел, Несетия и Верена, а събратът им Мурикани е загинал и скелетът му е заровен там заедно с космическия им кораб. Летателният им апарат съдържа ценна информация за управлението на много видове енергии, а детайл от него е важен за развитието на човечеството. Избрали са Царичина заради силната енергия на мястото. Под земята извънземните са прокопали тунели, свързани помежду си. Те са хуманоиди с червени очи и триъгълник на челото. Искат да се покажат, но вибрациите на Земята са прекалено ниски за тях и в момента са в летаргично състояние. Продължителността на живота им е 150-200 години.
Любопитен факт е, че обръщат името на Руслан и го наричат Налсур. Ивомир обяснява, че посланията от духовния свят идват огледално обърнати. Ето и част от думите на неутриниите към Руслан: "Привет Налсур! Знаехме, че този момент ще дойде и ти ще поискаш отговори от нас, какво желаем и защо сме избрали точно теб. Помниш ли съня си с лилавия пламък и какво ни каза: "Мои звездни братя, време е да се срещнем". Не ние, ти ни избра и пожела да си с нас. Душата ти е много стара и ние се познаваме на едно по-друго ниво. Знай, че усещанията, които имаш, са верни и нито за миг не си се самозалъгвал. Знаем, че когато си в това човешко тяло, е трудно да вярваш напълно на своите усещания. Само за миг си спомни чувството на щастие, когато се срещнахме за първи път. Ние никого не избираме, просто наблюдаваме кой действително ще повярва. И ти ни избра, защото го направи. Виж как нещата се случваха за теб - нашият ръкопис, порталът, който отвори... Най-важният въпрос е щастлив ли беше, когато го правеше? Ние знаем отговора. Ние сме навсякъде с теб и това, че не си ни виждал в плътни тела или като светлинни фигури, не означава, че не сме се показвали в сънищата ти. Енергията и вибрацията, която сме ние, си самият ти. Ние сме теб и ти си нас. Ти избираш своята велика истина и сам избра себе си. Твоите звездни братя - Ордена на светлината. Поклон." Така завършват думите на извънземните до Руслан.


В течение на контакта инопланетяните обясняват, че най-лесно можем да се свържем с тях, когато потиснем егото си, спим, медитираме или слушаме хубава музика. Ако изпитваме радост и любов, получаваме информация от Вселената, докато при гняв, злоба и завист се затваряме в себе си и се блокираме, а ДНК-то ни става на възли. Получаването на информация е всекидневно, но състоянието, при което най-лесно можем да творим, е синхронизирането на нашите вибрации с тези на Вселената. "Ние желаем да ви дадем нашето знание, защото виждаме, как някой ден може да заживеем редом с вас. Имаме предвид съжителство, което никъде във Вселената не съществува. Съжителство между световете и космическите раси, но е необходимо да израснете за това.
"Теория на когиталността беше началото на моето духовно израстване -  признава Руслан. - Разбрах, че тя е истина и главното нещо, което научих от Ивомир, е, че отговорите са винаги вътре в нас, информацията също."
 


Интервю на Ивомир Димчев с извънземното Андрагон:


Крием се в дупката 150 000 години


Бяхме седем, двама загинаха, един е в Тибет


- Андрагон, кога сте дошли на Земята?

- Преди 150 000 години, когато тук нямаше живот.
- В какво състояние сте сега и как общувате с нас?
- Във вашите древни книги състоянието, в което се намираме, е описано като самадхи или нирвана и така можем да прекараме в него хилядолетия. Свързваме се с вас чрез телепатия и това е възможно всеки път, когато някой пожелае да комуникираме. Когато имате пробив в защитата на егото (което едновременно ви пази, но и ви пречи), спите, медитирате или дори слушате хубава музика, може да се свържете с нас. В състоянието, в което се намираме, времето и пространството не съществуват, а ние сме свързани с цялата енергийна мрежа на Вселената. Комуникацията засега е само телепатична.
- Защо сте избрали точно нашата планета?
- Идването ни на Земята беше напълно доброволно и зависеше само и единствено от нас. Нашата планета Неутриния беше унищожена и това костваше много не само на нашата раса, но и на цялата Вселена. Както знаете дори от вашите научни доказателства, ние сме едно цяло, цялата Вселена е едно цяло и дори когато един човешки живот изчезне или нещо се случва с него, цялата Вселена го усеща. Когато избрахме вашата планета, за да се заселим, ние не знаехме какво ще намерим на нея. На Земята нямаше никакви живи микроорганизми. С нашите знания и напреднали технологии, успяхме за момент да се справим с ниските вибрации. Но тези времена бяха тежки за нас и само някои оцеляха. За да запазим себе си, преминахме в дълго състояние на летаргия, като изградихме защити между нас и околния свят. Така запазихме собствената си вибрация и просто изчакваме да се вдигнат вашите вибрации. Ние виждаме какво се случва с човешкия вид в момента.
- Защо търсите контакт с нас, след като ние сме по-назад в своето развитие?

- Защото виждаме как промяната и човешката еволюция ще повлияят на цялата Вселена, на всичко, което е. Ние бяхме постигнали това, което вие тепърва ще постигнете, и знаем как да стане това. Желаем да се покажем, но вибрациите на Земята са все още ниски, за да можем да живеем нормално с вас. Сега можем да общуваме с вас така, както контактьорът го прави. Необходимо е обаче вие да израснете за това. Приятели, предстои ви нещо наистина голямо и ние ще сме с вас, докато преминете през него. Много скоро ще видите, че единственото нещо, което има смисъл, е истинската любов между индивидите. Имайте търпение.
- Какво очаквате като резултат от нас?
- Няма резултат или очакване, което имаме към вас, защото всичко е един кръговрат. Единственото очакване, което може да имате, е от вас самите, от човешкия вид към него самия. Както казахме, ние сме в състояние на безвремие и без пространство. За нас няма правилно или грешно тук, където се намираме. Нашето най-чисто намерение е да помогнем на човешката раса в нейната следваща, най-голяма стъпка. Свързването отново с тези, които наистина сте. Това за нас е най-важното, но не можем да нарушим вашата собствена воля, необходимо е да го направите сами и да го поискате доброволно.
- Според нашите учени уфолози на Земята има много и различни видове инопланетяни, те защо са тук и какво очакват от нас?
- Има раси от различни видове, които се крият в най-тайните кътчета на Земята. Те са дошли тук, за да ви наблюдават. Те искат и да ви помагат, но вие все още не разбирате това. Колкото и да са напреднали, някои от тях се страхуват, защото виждат в какво се е превърнала човешката раса. Вашите военни искат да правят експерименти с тях, някои даже вече го направиха. Както ви казахме, единствената цел е да заживеем заедно и да избягате от илюзията, че във Вселената има само и единствено един вид раса - човешката.
- Приличате ли на нас, земляните?
- Да, ние сме подобни на вас, ние сме хуманоидни същества. Разбира се, преди приличахме много на вас, бяхме почти същите - високи колкото вас, със същото телосложение. След като повишихме нашата вибрация и започнахме да преобразуваме честотите, външността ни се промени значително. Телата ни станаха по-слаби от вашите заради по-високите честоти, а очите ни започнаха да светят по-ярко и най-характерното за нашата раса е техният червен цвят. Черепът ни е съвсем малко по-голям от вашия. Имаме леко изобразен триъгълник на челото и, както казахме, сме с топъл червен поглед. След като променихме честотите, стареенето се забави значително и средната продължителност на живота ни достигна около 150-200 години, което е нормалното за нас, когато не сме в състояние на самадхи. Ние искаме да се представим чрез теб и се наричаме Ордена на светлината. Това, което желаем да кажем, е, че благодарността и любовта са главните движещи сили във Вселената. Бeз тях светът не може да бъде достатъчен сам на себе си, защото включва и двете неща, взети заедно. Аз се казвам Андрагон и Ордена на светлината беше и все още е моето семейство.
- Колко сте тук в България?
- В Царичина сме четирима на брой, наш събрат има и в Тибет, а двама загинаха. Бяхме общо седем. Причината да изберем Царичина е силната концентрация на енергия там. Под Царичина има тунели, направени от нас самите и те са свързани помежду си. Както вече се представих, аз съм Андрагон, а другите са Симуел, Несетия и Верена. В Царичина е скелетът и на нашия приятел Мурикани. Под земята в Царичина има останки от нашия кораб и една малка част от него, която ще изиграе много важна роля в по-нататъшното развитие на човечеството. Самият кораб съдържа ценна информация за управлението на много видове енергии.Кои са те


Ивомир Димчев е издателят на бестселърите на Джон Кехоу у нас. Преди  години той преживява тежка загуба на дете, но съветите на Кехоу преобръщат съдбата му. През 2009 г. създава теория на когиталността, според която всичко около нас е мисловност или произхожда от нея. Когиталността е глобалната информация за нас самите и всичко около нас. Ивомир, който е физик по образование, излага теорията си в "Черната книга", с която кандидатства за Нобелова награда. Тя е издадена в САЩ, Австралия, Чехия, а през есента ще излезе и в Италия. По-късно написва "Бялата книга" и "Теория на когиталността". В момента продължава да развива своята теория, пише книги и организира семинари за когиталността.

Руслан Селенов
завършва индустриален мениджмънт в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Чете книгите на Джон Кехоу и изпробва техниките му, а на първия му семинар у нас се запознава с Ивомир Димчев. Убеден е, че отговорът за смисъла на живота се крие във всеки от нас и за него е предизвикателство да го открие.

 

 

Армията рови в дупката


През 1990 година по заповед на Генералния щаб на Българската армия започват разкопки в село Царичина. Там е получена информация от извънземна цивилизация, според която се намирала гробницата на първото същество, живяло някога на Земята. Освен тази информация друга, не по-малко загадъчна, идва от асансьорния техник Димитър Кекеменов, родом от Царичина. В неговия род от поколения се носи легендата за имането на Самуил, скрито в Царичина. Една нощ Кекеменов сънува Вазов, Левски и Ботев, а Раковски слага ръка на рамото му и казва: "Димитре, българино, поведи българите!".
Това кара Кекеменов да разкаже легендата на висши военни, защото само те ще се заемат безкористно с откриването на съкровището. Сънят с посланието на Раковски звучи, меко казано, странно, но не и за началника на Генералния щаб генерал Радню Минчев. Той издава заповед за започване на разкопки в село Царичина в търсене на съкровището. Освен военните на обекта са и трима екстрасенси, които се опитват да локализират мястото. Изкопните работи са спрени, защото на дълбочина 2 метра и половина багерът удря в скала. Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери. Те виждат странни летящи обекти, загадъчни светлини и поддържат контакт с извънземните. Участниците в операцията настояват изследването на царичинската дупка да продължи. Учените вярват, че военните са били подведени от екстрасенсите. 14 години по-късно това може да бъде най-голямата измама в новата ни история или дълго търсеното доказателство, че не сме сами във Вселената.
 

 Лили АНГЕЛОВА

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама