Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2003766 www.bgdnes.bg

След побой от Донков Радина подала жалба в І РПУ

Водещите и продуценти на "Къртицата" Иван и Андрей окончателно разбиха легендата за страстната любов между Радина Кърджилова и Деян Донков в живото предаване в понеделник. Те разкриха, че миналата година на 27 август, след сватба на приятели, братът на Радина е подал сигнал в І РПУ за насилие срещу нея от страна на Деян. Нито Кърджилова, нито Донков пожелаха да коментират това.

Все пак, макар и с неохота, Донков разказа, че след като се скарали люто, той е блъснал Радина в гърба, тя паднала и се ударила лошо. Той обаче каза, че не знае за никакъв сигнал, подаден срещу него.

Реклама

На въпроса какво може да накара мъж така да удари една жена, че тя да се пребие, Донков отвърна, че причина е имало, но това са техни работи, които няма намерение да обсъжда. Той сподели още, че не е посягал на Радина, но я е хващал за косата в моменти, когато е била безобразно пияна. Също така й е удрял и шамар, за да се освести.

Деян каза, че насилието не е средство за решаването на конфликтите между хората и той никога не би посегнал на жената до себе си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама