Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2022845 www.bgdnes.bg

Ники Михайлов с охрана

Вратарят на националния отбор Николай Михайлов се движи със солидна охрана, видяха фоторепортерите на "България Днес".
Дни след като футболистът обяви раздялата си с фолкпевицата Алисия, той се движи в компанията на двама яки и въоръжени гардове.


"От какво се страхува Ники?", питат се дори негови приятели. Една от версиите е, че се пази от вманиачени почитателки, които го преследват след новината, че е необвързан. Другата е, че вратарят се притеснява някои от почитателите на Алисия да не тръгнат да му отмъщават. Има и версия, свързана с работата на баща му, който е шеф на футболния съюз.
"От седем години ползвам охрана, която да се грижи за безопасността на мен и моите близки", каза Николай Михайлов. - Сега не съм получавал конкретни заплахи, но въпреки всичко предпочитам да се чувствам сигурен. Всички знаят, че печеля парите си с честен труд, така че въпрос на мой избор е за какво и по какъв начин ще ги използвам".
В момента Михайлов е във ваканция, след като първенството в Холандия приключи. Той не пътува за мачовете на националния отбор в Азия с Япония и Казахстан, защото все още лекува контузия в лявата ръка.
"В България много хора завиждат на Ники и искат да му навредят. Това е причината той да ходи с охрана, която в момента е засилена - разкри близък на вратаря. - Понякога най-различни хора му искат обяснения за работата, която върши баща му в Българския футболен съюз."
Самият Борислав Михайлов не вдигаше телефона си вчера, за да обясни дали неговата дейност като шеф на БФС има нещо общо със засилената охрана на сина му. Преди време самият Николай повдигна завесата около навика му да се обгражда с охранители.  
"Имало е жени, които са ми правили мизерии през годините - признава Михайлов в пред Би Ти Ви. - Трошили са колите ми, пукали са гуми, заплашвали са ме по телефона, включително и с убийство. Едно от тези момичета беше на 16 години, явно имаше емоции към мен. Като гледам нещата, които съм правил преди, не мога да кажа точно, че съм бил леке, но не съм се отнасял сериозно към професията си. Излизал съм с жени, ходил съм с дискотеки, което си е сериозна грешка."
Сега Ники Михайлов явно иска спокойствие, за да се съсредоточи около плановете си за бъдещето. Най-вероятно той ще напусне "Твенте" и в момента се работи по негов трансфер.
"За Николай предстои пълна промяна - нов отбор и нова жена до него", разкриват негови близки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама