Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2026388 www.bgdnes.bg

Ива и Антон с меден месец в Испания

"Не казвам какво подарих на Ива и Тони за сватбата. Не казвам дали беше красива булка, нищо не казвам. Уговорили сме се всички, които бяхме гости, да мълчим. И аз съм гроб", сънен си призна вчера в късния следобед светският хроникьор Мон Дьо и най-добър приятел на Ива Софиянска.

"Ще се женя, но няма да кажа кога. Ще е през лятото, не знам точно кога. Може пък и да е на 15 юни", изшикалкави закачливо преди седмица булката пред в. "България Днес" с надеждата да отклони медийния интерес към празника й, който все пак се състоя на 1 юни.

Реклама

Пищна, но супер потайна церемония в диамантената зала на столичния хотел "Шератон" събра ВИП гостите на сватбеното тържество на средната щерка на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски - Ива, и сина на най-богатия българин Васил Божков - Антон. Младоженците се врекоха във вечна вярност в събота в късния следобед, а после събраха над 300 роднини и приятели след 17 часа в хотела.
Поканените заприиждаха в уречения час само с букети в ръце, като спазиха наложения от десетилетия в Европа аристократичен сватбен модел. Според етикета гостите трябва да спазят волята на младоженците, които в хартиените покани настояват да не бъдат отрупвани с материални дарове по случай тържеството, а да бъдат зарадвани с пликове с пари или ваучери от различни магазини.

За тяхната сигурност на открито само се грижеха над 40 телохранители, които пазеха фотографите и журналистите на прилична дистанция от централния вход на хотела.
На паркинга пред хотел "Шератон" пръв пристигна най-верният приятел на Ива - Мон Дьо, във великолепно настроение и веднага се шмугна в сградата, за да не се натъкне на някой познат колега, който ще му досади с въпроси. Минути по-късно към тържеството се присъединиха тв водещата Нели Атанасова и интимната й половинка Александър Сано-Косъма, диджей Теди Джорджо, архитект Калин Диков и съпругата му и много други.

Лично Лили Иванова се е погрижила за доброто настроение на сватбарите, като е изпълнила вечните си хитове "Ветрове" и "Камино". В програмата са били включени и най-добрият диджей Теди Джорджо, както и Иван Лечев и Михаил Йосифов.
Малко по-късно пред "Шератон" пристигнаха и младоженците в последен модел БМВ, като на парадния вход ги посрещнаха 3 шаферки. Ива изви грациозното си тяло на газела в уникална, подчертаваща женствените й форма рокля на най-скъпия световен дизайнер Ели Сааб. Леко закръгленото й коремче, появило се вече в средата на 3-месечната й бременност, й придаваше още повече женственост, обвито в нежния цвят екрю на дрехата. Антон й партнираше в скъпарски костюм с изчистени форми в тъмен цвят. За своя кума Ива се спря на по-голямата си сестра Елена.

"Помолиха ме да не казвам нищо, тъй като децата не искат публичност", каза таткото на булката Стефан Софиянски. Той и новият му сват Васил Божков се били разбрали церемонията да мине без шум, както й стана. Двамата упорито крият и на коя дата, както и към коя точка на света отрочетата им ще отпрашат на сватбено пътешествие, за да се насладят на уединението си след официалното бракосъчетание. Клюките разказват все пак, че двамата ще си се радват цял месец в Испания в луксозно имение, наето от Васил Божков срещу 80 000 евро.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама