Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2416336 www.bgdnes.bg

Емануела в депресия!

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Емануела е изпаднала в депресия, след като се раздели с мъжа си Никола, научи "България Днес".

Изпълнителката призна, че е съкрушена от изневерите на съпруга си, с когото все още са женени, но пред развод. "Той ми изневери много пъти, аз знам за поне три момичета. Но не ми се говори, вече ми е все тая. Зная с кого ми изневери. Доста са. Аз знам за три, има и още, с които си е писал. Питах го защо и той каза - защото ти ми изневери. А аз не му изневерих точно, пофлиртувах", заяви разочарованата изпълнителка на "Да си плащал". Тя призна, че вероятно е провокирала кръшканията на по-младия си мъж чрез флиртовете си не само с мъже, но и с жени.

Реклама

"Аз постоянно флиртувам. Правя го и с мъже, и с жени. Такава съм и нищо лошо не виждам в това", защити се Емануела. Отношенията с майка му също допринесли за края.
Певицата все още няма нов мъж в живота си, тъй като тъгува за Никола. Въпреки това тя вече е готова с изискванията си към бъдещата си половинка. "Аз съм доста импулсивен човек и бързо взимам решения. Искам само мъжът до мен да не ми изневерява и да няма толкова злобна майка. Искам да е млад и красив, не е задължително да е богат, аз изкарвам достатъчно пари", обясни изкусителната брюнетка. Тя не знае дали отново би се съгласила да мине под венчилото, защото са се натрупали прекалено много разочарования.

Емануела посвети последната си песен "Нямам забележка" на Никола, тъй като мислела, че той е съвършеният мъж. "За жалост обаче съвършените мъже съществуват само в текстовете на песните", споделя мъдро Емануела. В парчето тя успява да направи успешно съчетание между попфолк звученето, R&B стила на обличане и хип-хоп танците. Като малка звездата на "Ара мюзик" е била състезателка по латиноамерикански танци и ритмите са в кръвта й.

Фолкпевицата призна още, че в продължение на една година от брака си с Никола е била нещастна. "Ако бях останала с него, цял живот щях да съм на антидепресанти. Опитах се да правя нещо против себе си, заради което трябваше да пия успокоителни", добави изпълнителката. И допълни, че майка й я подкрепя за раздялата: "Тя по принцип беше против този брак. Въпреки всичко обаче винаги е била на моя страна и ме е подкрепяла."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама