Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2416369 www.bgdnes.bg

Щерката на Фатик "свети" на приятелка

СНИМКИ: Светослав Кошутански

Актрисата от "Sex, лъжи и TV" Евелин Костова не се притеснява да се натиска с новото си гадже на публични места..
Папараците на "България Днес" изловиха младата звезда от неуспешния сериал на Би Ти Ви "Къде е Маги?" награбила приятеля си на пейка в парка.
Студентката от НАТФИЗ е залюбила свой колега актьор и използва всеки свободен момент, за да му докаже колко много го желае. В момента Костова играе ролята на развратна и напориста репортерка в сериала на Любен Дилов по ТВ7. Екранната й героиня си пада по футболисти, но в живота Евелин хич не се трогва от мачовците на терена. С гаджето й обикалят планини, спят по палатки и често пият бира в градинката пред Народния театър. Младата Костова обаче не може да се нарадва на любовта си насаме. Нейната най-добра приятелка - щерката на Фатик Александра Тюркмен, не се отделя от двойката. Откакто се раздели с Явор Бахарова, г-ца Тюркмен направо се е залепила за Евелин.
Тя пък присърце е приела ролята на Купидон и търси нов кавалер на приятелката си. Докато влюбената Евелин и гаджето й страстно се натискаха на пейка в парка, Александра нервно цъкаше есемеси на скъпия си телефон. 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама