Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2421456 www.bgdnes.bg

СНИМКИ: Куката ПЛЮЕ на улицата

Снимки: Николай МИНЧЕВ и Владимир СТОЯНОВ

Мариан Вълев ще падне доста в очите на феновете си, след като видят сценката, на която се натъкнаха топпапараците на "България Днес". Куката храчи по улиците като пълен простак!
Набожният главорез от "Под прикритие" не си направи труда поне да отиде в някое кьоше или зад някое дърво, където да се изплюе анонимно и срамежливо. Вместо това се изсекна шумно, събра секрети в устата си и се изхрачи посред бял ден на улицата. Нали уж известните малко или много трябва да дават добър пример чрез себе си? Явно не и в случая на Вълев.
Лоша шега му изиграва и новото театрално представление, в което участва - монологът "ВИП" по текст на Ерик Богосян. В промоционално видео Куката го играе наркоман. С преиграване и фъфлене той обяснява как пиел по няколко кафета на ден, но нищо не му помагало. Изпитвал тежки болки и... открил хероина.
"Десет милиграма сутрин, десет милиграма вечер - модерното решение! Вече съм нов човек. Усмивката се върна на лицето ми. Смажи болката с хероин!", напъва се Вълев. По-ограничените умове не могат да усетят иронията и черния хумор, приемат текста на Богосян буквално.
Има разлика между изкуство и пропагандиране в полза на наркотиците. Куката в никакъв случай не прави второто, но за зла беда и първото не му се удава. Ама хич - даже си учи текстовете по улиците.

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама