Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2425397 www.bgdnes.bg

Откраднаха пищова на Коцето


СНИМКИ: Борислав Трошев

Иво АНГЕЛОВ

"Разстроен съм от този обир и по някакъв начин се чувствам осквернен, че някой е влязъл в дома ми и е ровил в личните ми неща. Гадно е усещането, но тези хора просто нямат уважение към никого, щом могат да паднат толкова ниско."
Това заяви пред "България Днес" фолкпевецът Константин, който разкри, че в сряда домът му е бил обран. По време на кражбата изпълнителят е бил вкъщи заедно със съпругата си Надя и дъщеричката им Мариана. "Докато гледах телевизия в дома ми, а жена ми приспиваше детето, човек е влязъл. Откраднал е четките за зъби, парфюмите ми и пистолетът ми е изчезнал", сподели Коцето. Той призна, че обирджията е присвоил дори машинката му за бръснене, което едва ли е чак толкова голяма находка.
"Това бива наглост, но това минава всякакви граници. Мислех си, че крадците имат някаква етика, но това се оказа измама. Като иска някой да прави обири, да влезе в къщата, докато ни няма, и да си рови на воля. Но е изключителна наглост да го прави, докато сме си у дома. Ами това може да се окаже изключително стресиращо за детето ми. Този, който е влязъл в дома ми, даже и за крадец не става", коментира Константин.
Изпълнителят призна, че съпругата му Надя е силно притеснена от кражбата и не й е станало никак приятно. "За мен най-важното нещо на този свят е семейството ми да е живо и здраво. Останалите неща в живота са дреболии и дори не заслужават да им обръщаме повече внимание. Пожелавам на този, който ми открадна машинката за бръснене, да си я ползва", заяви Константин, който демонстрира, че е над нещата от всекидневието. Коцето и Надя наскоро се нанесоха в новата къща, която се разпростира на площ от 400 кв.м.
Това е поредният случай на нахлуване в имота на популярно лице през последната година. В средата на май лицето Виктор Градинаров влезе в дома на Иван Костов в столичния кв. Драгалевци. Мъжът отишъл през нощта в дома на Костов, бил е маскиран и въоръжен със сгъваем нож. Намерението му било да присвои пари и ценности от семейството на бившия премиер. Той обаче само пренощувал в двора и до грабеж не се стигнало.
Наскоро бившият министър на държавната администрация в правителството на НДСВ Николай Василев стана жертва на обир в жилището си в кв. Бояна. Крадците са задигнали ценни бижута и часовници.
През август пък столичният кмет Йорданка Фандъкова стана жертва на обир в двустайното й жилище в жк "Манастирски ливади" посред бял ден. Взети бяха пари и вещи със сантиментална стойност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама