Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2425947 www.bgdnes.bg

Бразилката спала с Джъстин Бийбър

Знойна бразилка разтръби на всеослушание в мрежата, че е спала с мегазвездата Джъстин Бийбър по време на турнето му в Страната на кафето.
Сексапилната Тати Невес пусна в "Ютуб" 15-секундно клипче, на което идолът на тийнейджърите е гол, завит до кръста, като любимата му бейзболна шапка е до него, а на пода са разхвърляни дрехи и телефон. Заглавието на видеото "Джъстин Бийбър спи с момиче в Бразилия" е доста загадъчно и крие много неизвестни. От показаното не става ясно дали сладко нанкащият певец и анонимната млада девойка са имали интимни отношения и каква точно е връзката им. Според запознати силиконовата кукла е била една от десетките купонджии във вилата, в която 19-годишният канадец е отседнал в Рио.
"Нищо не се е случило между тях. Просто девойката най-вероятно е влязла в стаята му, след като е заспал, за да си го снима за спомен", допълват близки до Джъстин. На кадрите, които за минути обиколиха земното кълбо, Тати не пропуска да раздаде няколко въздушни целувки на дълбоко заспалия Бийбър. Говорителят на мегазвездата на световната музикална сцена все още не е коментирал видеото, както и какви ще бъдат последствията за жадната за слава Невес. Необмислената постъпка може да й навлече сериозни беди, защото всички гости на партита на певеца подписват декларации, които им забраняват да снимат звездата, още по-малко да пускат компрометиращи клипчета в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама