Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2431570 www.bgdnes.bg

Жената на Баретата СПАСЯВА бизнеса му

СНИМКИ: Владимир Стоянов и Николай Минчев 

За разлика от жените в "Кръстникът", на които не им бе позволено да се бъркат в семейния бизнес, съпругата на Златомир Иванов-Баретата върти делата му. Осъденият на първа инстанция като наркобос бе прострелян почти смъртоносно преди месеци и оттогава обикаля различни лечебни заведения. Докато той се бори с травмите и е почти неподвижен, бизнесът му процъфтява благодарение на вярната му съпруга Калина. Въпреки солидните дарения, които тя направи на лекари и болници, за да лекуват съпруга й, умната дама съумяла да овладее юздите на семейния бизнес.
Преди инцидента Златомир Иванов развиваше мащабен легален бизнес чрез свои близки и доверени лица, въпреки че бе осъден на първа инстанция. Той печелеше милиони от хазарт, търговия с горива и охранителна дейност. Фирмите му имат клонове в цялата страна, взимат лицензи от министерства, участват в общински търгове, плащат данъци в НАП.
След стрелбата срещу него фирмите му минали под ръководството на две доверени дами - съпругата му Калина и сестра му Меглена, които управляват акционерното дружество "Група Елит".
Империята му от легален бизнес определено не е оставена без надзор, увериха се и топпапараците на "България Днес". С тежката задача да спасява дружеството "Група Елит" в последните месеци се нагърбила жена му Калина.
Инструкторката по аеробика се появи в центъра на София на поредна бизнес среща през уикенда. Тъй като големите улици бяха блокирани от многохилядно шествие, се наложи Калина да обикаля из глухите пресечки.
Тя не само се возеше на новия си лъскав джип "Мерцедес", но и го караше. Машината е с доста солена цена - 100 хиляди лева, но сумата е поносима на фона на доходите на простреляния й мъж. Автомобилът е фрашкан с екстри и позволява каране по офроуд терени.
Калина може сама да си е шофьор, но още не смее да се раздели с бодигарда си - двуметров брадясал тип, който зорко бдеше над шефката си. Спазваше дистанция от нея, но постоянно се оглеждаше на всички страни за зложелатели.
Жената на подземния бос е качила 4-5 килограма от целия стрес, на който е подложена в последните месеци. Освен това тя е зарязала тренировките по аеробика, не се вясва в салона си, нормално е да се отпусне.
Въпреки драмите Калина успява да си сложи маска на спокоен човек. Тя прекрасно осъзнава, че никой няма да я вземе на сериозно, ако не е силна и уравновесена. Даже преди да слезе за срещата, се гримира в колата пред огледалото. Явно някои навици умират трудно. 

 

 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама