Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2709028 www.bgdnes.bg

Кейт Уинслет роди мечка

Любимата на Лео ди Каприо от "Титаник" - Кейт Унислет, роди мечок.

Носителката на "Оскар" за изпълнението си на Хана Шмиц в "Четецът" на 7 декември стана майка за трети път в болница в Съсекс. 38-годишната актриса избра за сина си необичайното име Беър, което буквално преведено от английски означава "мечка".
"Щастливите родители просто обожават бебето и името му", заяви пиарът на холивудската звезда. "Кейт и новороденото се чувстват отлично и всичко около раждането премина гладко", допълва той. Баща на момчето е бонвиванът Нед Рокендрол. За 35-годишния племенник на британския милиардер Ричард Брансън това е първо отроче. Плейбоят заби англичанката през миналото лято на частния остров Некер на чичо му, където Кейт караше ваканцията си. Уинслет се венча за третия си съпруг през декември 2012 г. на тайна церемония в Ню Йорк, когато отказа да смени фамилията си и да приеме тази на Нед.

 

"И в предишните ми два брака не си промених името, така че не виждам причина това да направя и сега", заяви преди година носителка на 47 различни филмови награди. Тя се запънала и за фамилното име на новороденото, което ще носи нейната фамилия Уинслет, а не тази на татко си.  

"Щеше да пресоли манджата, ако малкият се казваше Мечока Рокендрол. Детето със сигурност ще стане обект на подигравки от връстниците си, когато порасне, и затова е Уинслет, което е по-разумният избор", коментира в. "Дейли мейл". Изданието допълва, че истинското име на съпруга на Кейт е Нед Абел Смит, което той променя преди няколко години с доста по-атрактивното Рокендрол. Уинслет има други две деца - 13-годишната Миа от брака й с режисьора Джим Трипълтън и 9-годишния Джо от създателя на култовия "Американски прелести" и "Скайфол" Сам Мендес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама