Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2840550 www.bgdnes.bg

Деми Мур се разгони

Актрисата Деми Мур най-после превъзмогна депресията и заби ново гадже.

51-годишната холивудска звезда отмаря в Мексико с млад любовник, показват папарашки снимки в таблоида "Дейли мейл". Брюнетката грее от щастие в компанията на неизвестен мъж, който е поне с 20 години по-млад от нея.

Деми е възвърнала предишната си самоувереност и не пести интимностите с новото си завоевание. На един от кадрите дори го хапе за ухото, а в другото време почти не сваля ръце от раменете му. Отгоре на всичко Мур се налива с енергизираща напитка от кутийки.

Реклама

Наблюдателни хроникьори отбелязват, че младежът е видимо изнервен и явно все още не може достатъчно да се отпусне с каката. Според вестник "Ню Йорк пост" името му било Шон и за него се знае само, че "работи в музикалния бизнес".

Деми доста тежко преживя раздялата с Аштън Къчър, която се проточи близо 2 години. Официално разводът им приключи през ноември, а Мур дори поиска финансова издръжка от 35-годишния артист. В месеците на самота тя изпадна в дълбока депресия и дори влезе за кратко в клиника. А Къчър се посвети на новата си любима - украинката Мила Кунис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама