Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2873616 www.bgdnes.bg

Азис избухна: Като бях дебел, бях гнусен, като съм слаб – анорексик!

Слуховете за анорексия, които не подминаха и Азис, разгневиха фолк певеца. Във Фейсбук той отговори остро на клюките и неверните новини по негов адрес, като се обърна към почитателите си: „Не съм болен, мили мои".


„Просто се храня здравословно и тренирам двуразово всеки ден. Не пия алкохол и не пуша. На ръст 187 см. е нормално да тежа толкова. Когато бях дебел, пишехте, че съм гнусен. А когато съм слаб, пишете, че съм анорексик. Не може ли да напишете просто, че изглеждам добре? Благодаря ви за загрижеността!", написа Азис.

Реклама

Напоследък певецът, който се изявяваше и като водещ и риалити звезда, напълни профила си в социалната мрежа с доста свои снимки, на които показва „напредъка" си в спортуването. От тях се вижда, че той действително доста се е променил. Преди известно време той разбуни духовете със закачка към Кличко: „Братле, почвай да трепериш" и снимка, на която показва мускули.

„Василе, вземи направи един клип чисто гол, поне да има какво да пишат нещо интересно", зове го фен в коментар под „опровержението" във Фейсбук.

Азис не е единствената фолк дива, преследвана от слухове за анорексия. Драстичното отслабване на Преслава даде повод за много размишления и спекулации по въпрос болна ли е певицата или не. Самата тя отрича и не се притеснява да качва свои снимки, които понякога са използвани срещу нея.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама