Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4080291 www.bgdnes.bg

Елен Колева пак гушна Майонезата (СНИМКИ)

Найденов прости на актрисата за четата от ръгльовци

Елен Колева отново се събра с бившата си половинка, майонезения бос Александър Найденов, видя "България Днес". Облечена от глава до пети в прилепнали по тялото й дрехи от черна кожа, тя се разхожда гушната в него в столичен мол.
За връзката между навършилата наскоро 30 г. актриса и 55-годишния шеф на "Олинеза" се носят легенди още от 2010 г., когато двамата се събраха. Те се разделят скандално и грандиозно през 2012 г. Тогава бизнесменът реши да проговори за отношенията си с актрисата в интервю за седмично издание.


"За времето, в което бяхме заедно, Елена поддържаше един, меко казано, добър стандарт за нейната възраст (да не говорим за професия)", обясни тогава той. Найденов описа и причината за раздялата им: "Причините, разбира се, са комплексни, но основната е, че изведнъж много „мъжки скелети“ изскочиха от миналото й. И то за невръстните й тогава 24 години! Да, с някои е била само няколко пъти, с други – само веднъж. Още по-гадно! Тя всъщност актриса ли е била, или…?! Информацията за тази ревниво крита от мен чета от ръгльовци ме удари по главата относително скоро – повече от 3 години след началото на взаимоотношенията ни. Всъщност се оказа, че Елена доста често е участвала в проекти, в които си е „полягвала“ с някой от екипа", каза тогава той.

Реклама


След обидите и двамата споделиха, че няма връщане назад и няма как да се съберат отново. Явно Елен е решила да прости излиянията му и да се върне отново при източника на щастие и просперитет Александър. Бизнесменът влюбено гледаше дългокраката си половинка, докато носеше чантите с покупки в мола в събота. Той послушно угаждаше на капризите на свилата презрително устни актриса, явно отново влюбен в сините й очи.


За събирането на двойката се заговори и наскоро, когато Елен се появи с ултраскъп тоалет на италианското модно дуо Долче и Габана в столичен клуб. Още тогава присъстващи коментираха, че няма как актрисата сама да си позволи дрехата със заплатата си на актриса в театъра.
Явно Елен е магнит за скандали, защото наскоро се разрази такъв и по повод постановка с нейно участие в Народния театър.
"Не живеем заедно с Елен Колева", каза тогава Александър Найденов, след като бе написано, че зрители са излизали от постановката "Чайки пият чай", бесни от слабата игра на актрисата, а нейни колеги пускали под сурдинка слуха, че майонезеният бос я е уредил на голямата сцена.


"Да, в настоятелството съм. Даваме си парите за култура. Не харесвам думата "меценат", предпочитам да ме наричат "спомоществовател". Нямам кабинет там, не знам и настоятелството да има", коментира скандала Найденов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама