Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4082195 www.bgdnes.bg

Черната Златка бременна

Плеймейтката ще има син

Плеймейтката Златка Димитрова най-после призна официално, че чака дете. Още преди няколко месеца "България Днес" написа, че Златка е спряла противозачатъчните и почти веднага е забременяла от приятеля си Миро.


От суеверие Черната Златка упорито криеше хубавата новина. В последните седмици тя вече нямаше как да пази тайната. Злати вече е качила килограми и ходи само с широки рокли. Бременната плеймейтка е в четвърти месец и вече е ясен полът на бебето - момче.

"Не мога да опиша момента, в който разбрах, че вече съм бременна. Адреналинът ми се качи неимоверно. Една приятелка ми беше казала, че когато много силно искаш нещо, молбите ти се чуват от Вселената и тя ти помага. Не знам дали е така, но за мен да имаш детенце, е истинска благословия", изповядва Златка пред светско списание. Повече от две години Димитрова искаше много да забременее от приятеля си Миро. Двамата се залюбиха, докато той още беше официално женен. Плеймейтката направи и невъзможното да го раздели с предишната му жена и да го задържи при себе си.
Миро вече има един син, сега ще има втори от Златка. Димитрова не е получила годежен пръстен и не е ясно дали официално ще стане госпожа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама