Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4083842 www.bgdnes.bg

Днес разпитват Ивайла в болницата дали тя е Къртицата

Организаторите на предаването "Къртицата" ще посетят в болницата оперираната Мис България-Вселена 2001 Ивайла Бакалова. "Днес трябва да отидем и да зададем въпроса на Ивайла дали тя е Къртицата". Това заяви пред TV7 Иван Христов.

Той призна, че каскадата е рискована, заимствана е от световен формат. "Тя се обезопасява, работим с лицензирана фирма, която има право да прави такъв тип каскади. На покрива на строяща се 10-етажна сграда сяда човек в катапулт. Катапултът го изстрелва, около 10 м човек лети в празното пространство и се приземява в мрежа", разказа Христов.

Реклама

Според него Ивайла се е изпуснала от мрежата за 30 см и цялата тежест е била в една точка. "Кракът й не е на пихтия, няма нова капачка. Нещото, което наричаме правата кост - на медицински тибия, суперспециалистите от болницата са извършили поредната успешна операция. Продължила е колкото трябва", разказа Иван Христов.

Иван е сигурен, че Ивайла ще се възстанови напълно. "Това счупване предполага пълно възстановяване. След 45 дни в шина ще започне рехабилитация. Това лято ще бъде почти загубено за нея, няма да имаме достатъчно сили и думи да й се извиним", каза водещият.

Иван каза, че ако разхлабването на въжето, което държи Ивайла, е било опасно, специалистите не биха го направили. "Това, че тя е поискала съвсем леко да се разхлабят ремъците, не й вменява вина. Дано не се стигне до там да се търси чия е вината. За мен тя е в нелепата случайност, организаторите, в никакъв случай не е на Ивайла", категоричен бе Иван Христов.

Относно парите за инцидента, които може да получи Ивайла Бакалова, продуцентът и водещ заяви: "Мисля, че няма обезщетение. Почти съм сигурен, че в договора има застраховка". Иван заяви, че мисиите в шоуто изглеждат по-страшни на екран отколкото са в действителност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама