Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4083876 www.bgdnes.bg

Свекървата на Преслава я копира

Лидка Скалата и певицата първи приятелки

Свекървата на фолкпевицата Преслава стана нейна двойничка. Майката на Жоро Бирмата копира визията си изцяло по модел на бъдещата си снаха. Допреди няколко години Лидия Станоева не случайно бе известна с прякора си Лидка Скалата. Тя бе единствената жена, президент на футболен клуб, и се славеше като мъжко момиче.
След като синът й залюби най-актуалната чалгаджийка, Лидия тотално се промени. Тя веднага се сприятели с Преслава и двете често обикалят заедно магазините. Преси и свекърва й ходят почти всеки месец на шопинг в Милано и се обзавеждат с най-новите маркови тоалети.

Снахата се е превърнала в личен консултант на майката на гаджето си. Избира й дрехи, с които да изглежда по-млада и модерна. Лидия не крие, че за разлика от Преси има силикон в гърдите.

Реклама

"Да, имам изкуствен бюст, това е единствената корекция по мен. Никога не съм завиждала на гърдите на Преслава", казва бъдещата свекърва.
Скалата и певицата често излизат да се забавляват само по женски. Част от компанията е и сестрата на фолкпевицата.

Най-недоволен от приятелството между снаха и свекърва е Бирмата. Майката на младежа толкова харесвала Преси, че постоянно вземала нейната страна в споровете между влюбените. Лидия е убедена, че чалгаджийката е единствената приятелка на Бирмата, която не го използва заради парите му. Точно затова и одобрявала час по-скоро двамата да се оженят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама