Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4094502 www.bgdnes.bg

Деси Цонева съди Янчо Таков-младши

Водещата не иска Янчо Таков-младши да вижда сина си

Дъщерята на тв водещия Митко Цонев – Деси, е решила да съди бившия си съпруг Янчо Таков-младши. Пореден скандал между двамата се разрази преди няколко дни. Таков взел 4-годишния им син за уикенда и цели две денощия обикалял с него по купони. Деси изпаднала в ужас, след като безброй пъти не успяла да се свърже с бившия си съпруг.

Пред "България Днес" водещата сподели, че наистина бившият й е взел детето и тя е била в неведение за състоянието на сина си и това не са просто поредните клевети по неин адрес.

Реклама

"Нещата, които се изписаха за този случай, са леко изопачени, но има истина в тях" - споделя Деси.

Цонева е решила да съди Таков и дори вече се е обърнала към няколко адвокати.
"Посъветваха ме да не говоря много за това и мисля да ги послушам, но този път твърдо съм решила да взема мерки" - категорична е Деси.

Бракът между младата водеща и Таков продължи съвсем за кратко и двамата се разделиха малко след раждането на сина им. В момента Деси живее с родителите си, които й помагат с отглеждането на детето. След развода Янчо имаше право да взима детето при себе си. В свои интервюта Цонева е споделяла, че не би отделила сина си от баща му, защото за нея е важно да се запази връзката между тях. Този път обаче Деси е категорична, че няма да остави нещата така и Таков ще понесе последствията от безотговорното си държание. Водещата е толкова афектирана от случилото се, че дори е на път да разкрие истинската причина за развода им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама