Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4123301 www.bgdnes.bg

Комари уплашиха Стоичкови

Страх от комари, зарази и забрана на Христо Стоичков са в основата на прибирането на семейството на Камата в България.
Съпругата Мариана и по-малката щерка Кристина хванаха самолета за София по изричното настояване на силния човек в семейството, който ще коментира световното първенство в Бразилия.  Стоичков е притеснен за най-близките си, тъй като в Страната на кафето върлуват всякакви зарази, а освен това улиците са пълни с престъпници.


Властите в Бразилия официално предупредиха гостите за ширещата се из страната жълта треска, която се предава след ухапване от комари. Препоръчва се всеки да се имунизира, но въпреки това Стоичков не иска да рискува. При заразяване от болестта жертвата страда от треска, висока температура, втрисане, кръвоизливи по кожата, ускорен пулс, главоболие, болки в гърба и немощ, а очите пожълтяват.
В Бразилия в по-малка степен върлува и малария, а освен това е пълно с опасни насекоми. Притесненията на Камата са същите като на съпругата на звездата на Англия Уейн Рууни. Колийн напълни саковете на мъжа си с всевъзможни илачи, балсами и мехлеми против ухапвания. В Бразилия дебнат и едни от най-опасните животни в света като скитащия паяк и червените мравки.
Освен заразите Камата се притеснява и от престъпността в страната. Обирите, отвличанията и измамите са изключително разпространени в страната домакин на световното, а властите препоръчват гостите да не излизат на тъмно.
Най-щастлива от прибирането на Мариана и Кристина е по-голямата щерка Михаела.
"Мама и малката ми сестричка се прибират, а аз съм щастлива и красива", обясни самата Мика.   

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама