Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4129048 www.bgdnes.bg

Веско Маринов заби млада богаташка

Иво АНГЕЛОВ

Певецът Веселин Маринов излиза с младо и богато гадже, научи "България Днес". 52-годишният изпълнител на "Горчиво вино" има връзка с 33-годишната Първолета Иванова от Русе.

Двамата се запознали преди няколко години, когато хубавицата приключвала последната си връзка. Веско се изявявал на концерти за предизборни кампании, когато се срещнали. Първоначално между тях имало само приятелство, но впоследствие любовната искра лумнала в бурен огън.

Реклама

"Първолета живееше в Русе, но започна често да пътува до София, за да може да се среща с него. Именно в столицата беше първата им среща. Обаче реши да се премести в София и вече живее там, за да са близо един до друг", разказа пред вестника запозната с любовния романс на Първолета и Веско.

Двамата разпускали заедно почти всяка седмица, като се съобразявали с натоварения график на певеца. Имало уикенди, в които пропускали пътуванията, тъй като той имал професионални ангажименти. Дестинацията на почивките им винаги била в чужбина, тъй като искали да стоят далеч от хорските очи.

Веселин Маринов приключи брака си с Цветанка с тежки обвинения за изневери и скандали. В края на миналата година певецът изповяда, че сърцето му е самотно и няма жена до себе си.

"Вече не страдам за минала любов и няма жена до мен! Пея си и обичта на хората в момента ми е най-важна! Когато любовта ме напусне, спирам да пея, затварям се. Времето обаче лекува и продължавам напред", сподели тогава Маринов.

Докато бяха щастливи заедно, Веселин и Цветанка дори мислеха за бебе. "Отначало си говорихме на майтап за дете, но после решихме, че сме готови за такава крачка. Притесняваше ни и възрастта, на която сме, но като се огледахме около нас, видяхме много хора на нашите години с малки деца", сподели Цветанка. Положението с Първолета обаче е коренно различно. Младата дама е категорична, че още й е рано за брак и деца, въпреки че родителите й често й натяквали по тази тема.

Реклама

Бащата и майката на Първолета - Чавдар и Красимира, са известни в Русе като заможни хора със собствен бизнес. Миналата година таткото отпразнува 60-годишния си юбилей с пищен купон, на който могат да завидят много знатни личности. Тържествата за рождения ден продължиха цяла седмица и легенди се носиха в областния град за квалитетните напитки и изисканите ястия по натежалите софри. Родителите държат в крайдунавския град един от най-популярните местни хотели. Хубавицата е наследила от тях семейния бизнес и движи хотела. Баща й дори направил ремонт на единия етаж, за да може Първолета самостоятелно да се разполага на него и да се чувства комфортно, когато се прибере в родния си град.

Амбициозната Първолета обаче е развила и собствен бизнес. Тя има своя модна линия - "Летиция", която произвежда конфекция. Магазинът й в Русе е точно пред семейния хотел, за да може лесно да съчетава разностранните си дейности. Сега, когато живее в София обаче, й е далеч по-трудно да помага пълноценно в бизнеса на фамилията си.
Красивата дама е магистър-дизайнер с диплома от Варненския свободен университет "Черноризец Храбър". Има успешни търговски ревюта в Гърция, Румъния, Чехия и Германия. Модели с нейни дрехи са дефилирали както в семейния хотел, така и в НДК. Бившата на Веско - Цветанка, също се занимава с мода и разкри собствен бутик за дрехи.

Цветанка пък в момента има връзка с новоизлюпения депутат от "Коалиция за България" Иван Ченчев, който нашумя като говорител на ЦСКА. Тя се запознала с него по футболна линия, след като се срещнали на мач между юношите на ЦСКА и ДЧавдарУ (Етрополе), където играе големият й син от първия й брак с футболиста Мариус Уруков. Упорито се говори, че двамата вече живеят под един покрив, но все още няма категорични доказателства за това.

 

Братът на изгората се снима във фолкклипове

Братът на Първолета - Чавдар, изгря в публичното пространство преди няколко години, след като се снима в клип на фолкпевицата Мария.

Той участва във видеото "Така се случи", където изигра ролята на зарязания мъж, който вече е преодолян от лирическата героиня. Оттогава изявите на Чавдар са силно разредени и кариерата му на публично лице по-бързо затихна, отколкото започна.

Реклама
Реклама
Реклама