Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4129059 www.bgdnes.bg

Преслава с нов любим

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Преслава има нов любим в живота си. Почти цялото си внимание изпълнителката дава не на гаджето си Жоро Бирмата, а на Жожо, видя "България Днес".

Жожо е любимото й куче от порода минишпиц, на което певицата отделя всяка минута от свободното си време. Преди дни Преслава изведе домашния си любимец на разходка в Южния парк в столицата и веднага прикова вниманието към себе си. Като малко дете изпълнителката на "Режим неприлична" се радваше на косматото четириного, докато си играеха по зелените площи на парка. Вероятно без да е информирана дали е пръскано срещу кърлежи, Преслава се е излегнала на поляните, улисана в игра с малкото си четириного. Компания в делничната разходка й прави нейна близка приятелка, която е запечатала на фотосите семейната идилия.

Реклама

Добричлийката вероятно не държи на външния си вид, когато не е на участие или снима клип, защото е излязла навън без грим. Облеклото й пък е небрежно, като е оставила вкъщи високите токчета и късите рокли, които е заменила с маратонки и шорти. Като истинска звезда Преслава е скрила лицето си с тъмни очила, за да не бъде разпозната на улицата от някой от многобройните си почитатели.

Жожо е подарък на певицата от Жоро Бирмата, който я изненада с животинката преди няколко месеца. "Той е малко, пухкаво бебе, което само иска да го целуваш и гушкаш. Невероятен е!", заяви за любимото си куче Преслава. Паленцето не е случайно избрано, то е от селектиран род, като родителите му са носители на многобройни награди от киноложки изложби. По неофициална информация Бирмата броил над 1000 лева, за да купи новия любимец на изгората си. Вероятно майчинският инстинкт у Преслава е проговорил, защото има нужда да се грижи за някой малчуган. Тъй като с Бирмата още нямат деца, Жожо идеално се вписва в ролята на нероденото й дете.

Иначе самата Преслава описва, че любовта й с Жоро Бирмата има нещо общо с кучетата. "Има любов, има привличане, но при нас е страшно! Ние сме като куче и котка. На ден правим по 2-3 скандала. Има нещо, което ни държи. Трябва да преминем през тези трудности. Не сме се вкопчили в тази връзка. Това ни поднася Господ в този момент. Дори да искаме да се откажем, не ни се получава. Характерите ни не могат да се нагодят още. И двамата сме зодия Рак. Трудно е! Мисля че трябва да преминем през това, независимо дали ще останем заедно", обясни Преслава.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама