Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4254762 www.bgdnes.bg

SOS за дупето на Джина Стоева

Иво АНГЕЛОВ

Фолкпевицата Джина Стоева лъсна чисто гола и остави съвсем малко на въображението на мъжката половина от почитателите си. Това показват снимки на изпълнителката, с които "България Днес" се сдоби и за първи път излизат в публичното пространство.

На фотосите е запечатано как русенката се е изтегнала върху хавлията си на каменист плаж, докато мястото до нея стои празно. Вестникът научи, че по време на снимките Джина Стоева е била с тайнствен мъж на почивка, който упорито се спряга за нейното ново гадже. Именно той е заснел голата певица.

Реклама

Излегналата се фолкдива се е прикрила с огромни тъмни очила, но въпреки това ясно си личи, че това е изпълнителката на "Ара мюзик". От снимките ясно се вижда и татуировката на дупето й, която фолкпевицата многократно е показвала в клипове и еротични фотосесии. Също така добре си личи и стегнатото й тяло, тъй като Джина Стоева е заклета спортистка и не пропуска тренировка във фитнес залата. 38-годишната изпълнителка има тяло, на което със сигурност голяма част от младите й колежки могат да завидят. Това се дължи на факта, че преди години е тренирала лека атлетика, а сега обича да плува, да кара ски и много да танцува.

Допълнителен колорит на фотосите създава и надписът SOS, който е изобразен от морски камъчета. Не е ясно каква точно помощ търси Джина Стоева - дали някой да й намаже гърба, за да не изгори, или тя е готова да спаси някой влюбен удавник. Едно от предположенията е, че снимките са правени на плаж в Турция, но информацията не беше официално потвърдена. Факт е, че местенцето край морето е скрито от любопитните хорски погледи, тъй като певицата обича да се пече гола и не иска да се превръща в атракция за "гларусите". Прави впечатление, че на плажната хавлия е оставена и книга, която разбива мита, че фолкпевиците не обичат да четат - нещо повече - правят го дори по време на лятната си почивка.

Традиционно фолкпевиците забягват към чужбина, за да могат спокойно да събират тен по цялото си тяло. Преди време Камелия си позволи да се съблече чисто гола и беше изловена от фотографските обективи. Въпреки усилията си да се прикрие голотата на Джина Стоева също вече е публична.

През 2008 г. изпълнителката за пръв път разкри повече от себе си, като се снима за корицата на родно еротично списание. Сесията обаче беше доста прикрита и русенката само привлече повече внимание към тялото си.

Това лято обаче фолкпевицата вероятно е решила да му отпусне края, защото се отдаде на екстремни преживявания и живееше на макс. Заедно с колежката си, добра приятелка и съгражданка Ивена скандализираха отпускарите на Свети Влас с фриволното си поведение, като еротично яхнаха надуваем банан в морето. "Не спират да се забавляват и купонясват", коментираха хора около тях. За един месец на морето те не спряха да избухват с щури купони.

Екстремизмът на Джина Стоева и Ивена определено може да изправи косите и на най-безстрашните. При друга луда случка двете изпълнителки се издигнаха с парашут на над 400 метра надморска височина. Летенето с парашут продължи около 15 минути, по време на които двете певици се любуваха и видяха от птичи поглед цялото ни Черноморие.

Реклама

"Влязохме навътре в морето. Екипираха ни както подобава и завързаха парашута за лодката. Вятърът така приятно ни носеше - чувствах се като птица", сподели развълнуваната Джина Стоева.

Не е ясно как тайнственият мъж на Джина Стоева приема фриволното й поведение, но вероятно визията на перфектното й тяло е причината той да й прощава щуротиите с близката й приятелка.

"Не се притеснявам от голотата, когато е премерена и естетична. Аз съм се снимала за корица на еротично списание така и съм доволна от резултата. Един порноклип може да вдигне рейтинга, но ако певицата няма хубави песни и видеоклипове, вълната на известността бързо ще я отмине", коментира преди време изпълнителката.

Реклама
Реклама
Реклама