Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4274942 www.bgdnes.bg

Никол захвърли задръжките

Никол Шерцингер забрави скромността. Половинката на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън показа зашеметяващи рекламни снимки на новия си албум.
Въпреки че пусна множество сингли в последно време, Никол не е издавала тава от 2011 г. Тогава излезе дебютният й самостоятелен албум.
Сега певицата е готова да взриви не само чартовете, но и почитателите си сред силната половина от населението. На снимките, с които промотира диска, Никол показва немалко от себе си. Шерцингер блести с бронзов тен, а гърдите й са прикрити само от косите й. На други от фотосите мацето е по секси бански, който дава възможност на мъжете да се радват на дългите й крака.
След усилената работа по албума любимата на Хамилтън реши да си открадне няколко дни за почивка. Заедно с няколко приятели тя се отдаде на забавленията на яхта край испанския остров Форментера. Никол използва времето, за да си почине, събирайки слънчеви лъчи, но не пропусна да се впусне и в общите забавления. Мъжката част от компанията трудно откъсваше очи от певицата, която се бе пременила в секси бански.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама