Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4278771 www.bgdnes.bg

Мис Хавай в "Реал"

Красивите лица на стадион "Сантяго Бернабеу" вече са с едно повече. Феновете на "Реал" (Мадрид) полудяха по съпругата на новия си вратар Кейлор Навас - Андреа Салас.
Двамата с втория страж на "белия балет" се запознават през 2008 г. Само четири месеца по-късно вече официално са семейство. През март тази година се роди и първото им дете - Матео. Андреа има и дъщеричка Даниела, която е от предишна нейна връзка.
Красивата футболна половинка е бивш супермодел. Звездата й изгрява, след като печели популярния местен конкурс "Мис Хавайска красота" през 2006 година. Сексапилната футболна половинка е била сред най-известните манекенки в Южна Америка, но се отказа от модния подиум малко преди да срещне Навас. Тя споделя, че се е оттеглила от моделството, тъй като професията й я е правела нещастна. След като зарязва модата, тя решава да открие себе си чрез религията. Всичко обаче остава на заден план, след като среща Кейлор.
Феновете на "Реал" луднаха по новата си любимка. Мнозина споделят, че тя е сериозна конкуренция на Ирина Шейк и Сара Карбонеро за кралица на "Сантяго Бернабеу".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама