Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4367593 www.bgdnes.bg

"Червен дявол" дарява пенис

Нов сексскандал тресе "Манчестър Юнайтед". Поредната звезда на "червените дяволи" се замеси в неприятности заради поведението си извън терена.

Това е еквадорецът Антонио Валенсия. Той беше обвинен от две различни жени, че им е пращал снимки на пениса си, без те да го поискат. Пуританите на Острова са потресени, защото играчът е женен и има 8-годишна дъщеря.
Обвиненията към него идват от 24-годишната маникюристка Кейти Латъм и от 20-годишна студентка. Тя няма нищо общо с другата жена, но не желае да се разкрива името й.

Реклама

"Той ме намери и ми прати съобщение на испански - "Здрасти, любима!" - обясни Латъм пред "Сън". - После ми пращаше няколко много мръснишки съобщения. Усещах, че иска само секс от мен. Като разбрах, че има жена и дете, осъзнах, че е един долен перверзник. А аз не исках да правя секс с него. От думите му ставаше ясно, че иска да му пратя снимки на вагината си."

Тогава дошла голямата изненада за Кейти.

"Изведнъж, без дори да му отговоря, че няма да го направя, той ми прати снимки на пениса си - сподели тя. - Не съм го искала от него. Бях шокирана. И това се случваше само няколко часа преди важен мач. Изглежда, футболът е бил последното, за което е мислел.“
Антонио Валенсия категорично отрече да е правил подобно нещо.
"Да съм пращал мои голи снимки ли? Нищо такова! Нямам какво повече да кажа, имам си жена и дете", заяви 29-годишният футболист.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама