Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4392876 www.bgdnes.bg

Рачков фен на Албена Вулева

"Албена Вулева е пич, който може да каже истината на лицемерите в лицето, без да й мигне окото", заяви водещият на "Господари на ефира" Димитър Рачков, който явно редовно следи риалити формата.

В последно време Вулева събира все повече симпатизанти и в интернет пространството. Хората в социалните мрежи са готови да простят на устатата журналистка лошата й лична хигиена, за която многократно бе обвинявана от останалите съквартиранти в къщата, както и факта, че е една от най-мързеливите.
"Е, какво, като е мързелива?! Страшен грях, няма що! Има много по-важни неща - да бъдеш смел, каквато е тя в случая. Омръзна ми от певачки, готвачки, педерасти и от скучни милионерски щерки", подкрепи позицията на Димитър Рачков негова приятелка във Фейсбук.

Реклама

Актьорът сподели, че подкрепя не само Вулева, но и екстравагантната й майка Людмила, и заяви, че предпочита такива хора пред непрекъснато каращите се Жени и Тачо.

"Скъпи приятели, Жени и Тачо не са пример за едно семейство. Не мога да повярвам как за една бира може така да се изнерви човек и да говори на жена си по такъв начин, а тя да седи до него и да го дразни. Нямам думи!", написа без притеснение водещият, който играе ролята на Баш Бай брадър в осмиващите формата поредица от скечове в „Господарите“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама