Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4393160 www.bgdnes.bg

Мая Илиева се опъна с терапия от бъдещето

Лили АНГЕЛОВА

ВИП вдовиците на едни от най-известните представители на родния ъндърграунд - Георги Илиев и Илия Павлов - Мая Илиева и Дарина Павлова, опънаха бръчки, използвайки тредлифтинг. Това научи "България Днес" от хирурзи у нас, които вече предлагат същата процедура и тук. Чрез метода, по който се ползват конци от последно поколение, се вгражда като вътрешна арматура в лицето колаген и хиалурон, който подмладява кожата с мигновен ефект.

"Мая винаги е била в крак с най-новите постижения на дерматологията. Тя си е правила филъри и терапия чрез собствена кръв, но няма пластична операция по себе си. Чрез новия метод може да се повдигне двойна брадичка, премахват се тъмни кръгове и бръчки около устата", хвалят черната вдовица посетителки на фризьорския й салон, решили да си направят същата процедура, но в България.

Реклама

Според близки до жената на покойния Георги Илиев чрез "терапията на бъдещето" Мая смята да впечатли новия мъж в живота си, за когото всички тайничко говорят.
"Той също като предишния е доста по-млад от нея. Фитнес инструктор е и откакто е с него, Мая почти не пуши и внимава какво яде. Проблемът й е недоспиването, с което се бори от години. Предпочита и сама да отглежда осиновените си момиченца. Разчита единствено на жена, която идва два пъти на ден да готви и да прибира от училище малките", обяснява близка до обкръжението на вдовицата.

Освен че напоследък живее още по-хрисимо и отпреди, Илиева се радва и на всеобщ интерес във Фейсбук. Там вече има три профил групи, които я подканят да оглави новата ВИС-2. "Засега Мая мълчи по въпроса, но се радва на хората, които още си спомнят Жоро с добро", обясняват от обкръжението на черната вдовица.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама