Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4394336 www.bgdnes.bg

Стоичков отрязал Мика за „ВИП брадър“

Христо Стоичков е причината Мика Стоичкова да не влезе във „ВИП брадър“. Щерката беше широко рекламирана като сигурен участник в риалитито, което се превръща в най-скандалното от всички издания. Продуцентите имаха страхотна идея да съберат Мика с нейното бивше гадже Иво Аръков. Актьорът се раздели със Стоичкова през юни. Месец по-късно той беше жестоко пребит. Основната версия за пердаха е поръчка по любовна линия.

Славата на Аръков веднага привлече вниманието на „ВИП брадър“, които му предложиха неустоим хонорар. Плейбоят прие, защото остана без ангажименти в театъра и тв сериалите.

Реклама

"Офертата за Мика беше още по-висока, една от трите най-сериозни в предаването - разказа един от най-близките хора до продуцентите. - Първоначално тя беше положително настроена, но след това рязко промени мнението си. Не ставаше въпрос за пари, а за тотално нежелание да участва."

Тежката дума на Христо Стоичков е виновник за завоя на 180 градуса. Камата се скарал на своята щерка. Той посочил като довод болезнения опит от връзката с Иво Аръков. Първоначално актьорът беше влязъл под кожата на футболиста и дори прекара известно време със семейство Стоичкови в Маями. Там Ицо работи като телевизионен анализатор. С него е цялото семейство - съпругата Мариана и двете щерки.
Вторият довод на Камата била трагедията с неговия баща - Стоичко, който почина от рак през август. В дните на траур появата на Мика в скандалния образцов дом щеше да означава поредна възможност за зложелателите на легендарния футболист да плюят по него и семейството му.

От Америка: Евгени е комплексар!

Мика Стоичкова се съобрази с решението на своя баща, но не пропуска да проследи какво се случва във „ВИП брадър“. Тя написа серия от коментари в своя Фейсбук срещу скандалния Евгени Минчев. Мика нарече паркетния лъв смешно изчадие, а неговата уникална прическа беше оприличена на достойна за циркаджийски клоун.
"Комичната му визия е отражение на хилядите му комплекси - добави Мика към описанието на Минчев, с което си спечели доживотен враг. - Той извършва престъпления и е опасно за обществото явление!!! Провокатор и анархист!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама